ILMOITTAUTUMINEN˃

Syksy 2016 ilmoittautumiset alkavat to 18.8.2016

ILMOITTAUTUMINEN˃

Syksy 2016 ilmoittautumiset alkavat to 18.8.2016

ILMOITTAUTUMINEN˃

Syksy 2016 ilmoittautumiset alkavat to 18.8.2016

Tampereen seudun työväenopisto

tampereen SEUDUN työväenopisto


Tampereen ja Ylöjärven työväenopistot yhdistyivät vuoden 2013 alussa Tampereen seudun työväenopistoksi. Suomen vanhimman työväenopiston historiaa jatkavan opiston tavoitteena on tarjota etenkin Tampereen ja Ylöjärven kaupunkien asukkaille monipuolisia opetuspalveluja elinikäisen oppimisen ja itsensä kehittämisen edistämiseksi. Suurin osa kursseista on suunnattu yli 16-vuotiaille opiskelijoille, mutta opetuspalveluja on tarjolla vauvasta vaariin. Työväenopistossa toimii myös oppimisvaikeuksissa auttava Opinverstas.

Työväenopisto tarjoaa lapsille sana- ja teatteritaiteen perusopetusta yleisen oppimäärän mukaan. Sanataiteen perusopetusta annetaan Viita-akatemian luovan kirjoittamisen koulutusohjelmassa. Aikuisille on tarjolla kolmen vuoden kirjoittajakoulu. Käsityön ja kuvataiteen perusopetusta annetaan opistossa laajan oppimäärän mukaan. Tammelan koululla sijaitseva Sara Hildén -akatemia antaa kuvataiteen perusopetusta tamperelaisille lapsille ja nuorille sekä aikuisille Tampereella ja Ylöjärvellä. Käsityön taiteen perusopetusta annetaan Ylöjärvellä. Sara Hildén -akatemia järjestää myös Tampereen kaupungin Taite- ja Taidekaaritoimintaan kuuluvia kuvataidetyöpajoja koululuokille ja päiväkotiryhmille.

Opisto tarjoaa sekä lyhytkursseja että pitkiä, vähintään lukukauden mittaisia kursseja. Lukukauden mittaan valittavana on reilusti yli tuhat kurssia. Ilmoittautumiset alkavat aina hieman ennen lukukautta jatkuen koko lukukauden ajan.

Tervetuloa löytämään oppimisen ilo, opiskelemaan ja harrastamaan työväenopistoon!


toimisto tiedottaa

Sampolan toimisto avoinna

ma - to 10.00-15.30, pe 10.00-15.00POIMINTOJA - ALKAVIA KURSSEJA

21.11.-3.12. ALKAVIA KURSSEJA

joissa tilaa 19.11.

kevätesite 2017

Esite jaetaan tamperelaisiin ja ylöjärveläisiin talouksiin ke 21.12. ilmoittautumiset alkavat 2.1.2017 klo 13.

Esitteen pdf -versio on nähtävissä kotisivuilla viikolla 50.