Tilakeskuksen johtokunta hyväksyi hanke- ja toteutussuunnitelmia

31.10.2014 10:49

Tilakeskuksen johtokunta kokoontui torstaina 30.10. Kokouksessa oli käsiteltävänä niin hankesuunnitelmia, toteutussuunnitelmia kuin lopputilityksiä.

Johtokunta hyväksyi pääkirjasto Metson perusparannuksen toisen ja kolmannen vaiheen hankesuunnitelman edellyttäen, että tilaajakin sen hyväksyy. Toinen ja kolmas vaihe käsittävät esimerkiksi Metson pohjakerroksen perusparannus- ja muutostyöt, lehtilukusalin toteuttamisen ylimpään kerrokseen sekä talotekniikan perusparannuksen. Rakennustöiden kolmannen vaiheen olisi tarkoitus valmistua vuonna 2017.

Lisäksi johtokunta hyväksyi Tampereen Klassillisen lukion päärakennuksen muutostöiden sekä Metsäniityn koulun ja päiväkodin laajennuksen toteutussuunnitelman. Klassillisessa lukiossa tullaan muun muassa muuttamaan perusopetuksen käytössä olleet päärakennuksen tilat lukio-opetukseen sopiviksi ja rakennuksen liikuntasali muutetaan suurryhmätilaksi. Rakennusvaiheen on määrä valmistua vuoden 2015 aikana. Metsäniityn koulun ja päiväkodin laajennus valmistuu loppuvuodesta 2015.

Lisäksi kokouksessa hyväksyttiin tänä vuonna valmistuneiden hankkeiden lopputilityksiä ja kuultiin toimitusjohtajan katsaus.



« Takaisin listaukseen