Tampereen kaupungin Kulttuuripalvelut

Koulutukset

Järjestöhautomon koulutukset

Järjestöhautomo tiedottaa: tilaa sähköinen järjestötiedote

Järjestötiedote on Järjestöhautomon toimittama yhdistystoiminnan sähköinen uutislehti. Se tavoittaa kuukausittain lähes tuhat tilaajaa, ja sen tapahtumatiedot ja uutiset leviävät myös muihin tiedotusvälineisiin. Jos järjestät tapahtumia tai haluat ilmoittaa jostakin järjestösi asiasta, jätä ilmoitus viimeistään edellisen kuukauden viimeiseen päivään mennessä. Voit tilata tiedotteen tai jättää siihen ilmoituksen internetsivustomme kautta.

Järjestötiedotteen uutisia julkaistaan nyt sitä mukaa, kun uutisoitavaa tulee, ja viimeisimmät uutiset löytyvät Järjestöhautomon nettisivuilta: Järjestötiedote. Uutiset ovat neljässä eri osiossa, ja sieltä voi tilata kiinnostavan osion myös RSS-syötteenä. Tilaamalla vaikka tiedotteen Rahoituskalenteri-osion, saa järjestötoiminnan rahoituksia koskevat uutiset saman tien. Omia uutisia voi myös jakaa mm. Twitteriin ja Facebookiin.

Kerran kuussa uutisista saa koosteen uutiskirjeen muodossa, jossa järjestöhautomo julkaisee myös järjestötoimintaan liittyvää toimitettua materiaalia. Uutiskirjeen voi lukea myös Facebook-sivujen sekä Twitter-syötteen kautta.

Kiinnostuitko? Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!
Järjestöhautomo – Suomen pakolaisapu
Järjestökonsultti Tuomas Rinne, Pirkanmaa
puh. 040 844 1217
tuomas.rinne(at)pakolaisapu.fi