MOREENIAN SIVUILLE

PULU l. KESYKYYHKY



ETUSIVU

OHJAAJALLE
SIVUJEN TOIMINTA
TEKEMISTÄ

OPPIJAN OHJEET

VUODENAJAT
KEVÄT
KESÄ
SYKSY
TALVI

ELINYMPÄRISTÖT
KOTIPIHA
LÄHIMETSÄ
PUISTO
NIITYT JA PELLOT
RANNAT JA VEDET

LINKIT JA VINKIT

LÄHTEET

KOTIPIHAN ELÄIMET  |   KOTIPIHAN KASVIT
PUISTON ELÄIMET  |   PUISTON KASVIT
 
 
PULU l. KESYKYYHKY
Pulu eli kesykyyhky on kaupunkialueilla yleinen lintu. Suomen pulut ovat peräisin aikoinaan istutetuista ja kirjekyyhkyharrastajilta karkuun päässeistä linnuista. Pulut pesivät yleensä rakennuksiin tai parvekkeille, jolloin siitä saattaa aiheutua haittaa asukkaille. Pulut pesivät lähes ympäri vuoden, jolloin pesyeitä voi olla vuoden aikana 3-4. Naaras munii kaksi munaa, joita se hautoo 20 päivää. Poikaset jättävät pesän kolmen viikon ikäisinä. Ne ovat silloin lähes täysikasvuisen näköisiä.
 


Voit klikata kuvat suuremmiksi