Siirry sisältöön
EN

Vellamonkatu suljetaan autoliikenteen läpiajolta Pinninkadun risteyksessä

Tammelassa uusitaan Pinninkatua Kullervonkadun ja Itsenäisyydenkadun välisellä osuudella. Työt ovat edenneet Pinninkadun ja Vellamonkadun risteysalueelle. Tällä viikolla (viikolla 7) risteys suljetaan ajoneuvoliikenteen läpiajolta myös Vellamonkadulla. Pyöräilijät ja jalankulkijat pääsevät edelleen kulkemaan risteyksestä. Liikennejärjestelyt risteyksessä kestävät arviolta huhtikuulle.

Pinninkadun vesihuolto- ja kaukolämpö- sekä kadunrakennustyöt Tammelantorin läheisyydessä valmistuvat pääosin toukokuun aikana. Kokonaisuudessaan Pinninkadun kadunrakennustyöt kestävät syyskuulle. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin kello 7 ja 20 välisenä aikana. Pinninkadulla saneerataan vesihuoltoa ja viemäreitä sekä uusitaan kadun rakennekerroksia, pintarakenteet, katuvalaistus ja kaapeloinnit.

Työn toteuttaa Turtolan Kaivin Oy, ja katutöiden rakennuttaja on Tampereen kaupunki. Tampereen Vesi rakennuttaa vesihuoltosaneerauksen. Tampereen Sähkölaitos Oy uusii kaukolämpöjohdot ja rakentaa kaukokylmälinjan. Hankkeessa mukana olevat muut toimijat rakentavat tarvittaessa hallinnoimiaan tietoliikenne- sähköjärjestelmiä.

Työn yhteydessä veden jakelussa saattaa esiintyä pieniä katkoja, ja ajoneuvoliikenteen kulku kiinteistöjen sisäpihalle tai autohalliin voidaan joutua tilapäisesti katkaisemaan lyhyeksi ajaksi.

Lisätietoja

Vesihuoltotyöt:
Rakennuttajainsinööri
Esko Lehtimäki
puhelin 050 345 0626
sähköposti [email protected]

Urakoitsija, Turtolan Kaivin:
Työpäällikkö
Juha Mikkonen
puhelin 040 837 7242
sähköposti [email protected]

Kadunrakennustyöt:
Rakennuttajainsinööri
Petri Leppänen
puhelin 050 305 1402
sähköposti [email protected]


Teksti Tarja Nikupaavo-Oksanen

Tampereen Vesi Liikelaitos, Viinikankatu 42 A, 33800 Tampere, puh. 03 565 611 (vaihde)

Kaikki yhteystiedot