EN

Avoimet työpaikat

Taloussihteeri


Taloussihteerin työtehtävät koostuvat talouden monipuolisista tehtävistä. Taloussihteeri on mm. mukana talousarvion ja vuosisuunnitelman laatimisessa, tilinpäätöksen, välitilinpäätöksen ja ympäristötilinpäätöksen laadinnassa sekä taloustoimintojen kehittämisprojekteissa. Lisäksi taloussihteerin tehtävänkuvaan kuuluu talouden seuranta- ja ennusteraporttien laadinta, tilastoihin ja kyselyihin vastaaminen, toisen taloussihteerin sijaistus sekä muut toimistotyöt. Tehtävässä käytetään pääasiassa seuraavia ohjelmia: SAP, AQUA, OFFICE-OHJELMAT.

Taloussihteeriltä edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Lisäksi edellytämme monipuolista työkokemusta taloushallinnon tehtävistä, arvostamme erityisesti tilinpäätöskokemusta ja liikelaitosmuotoisessa organisaatiossa saatua työkokemusta.

Eduksi katsotaan hyvät ICT-taidot, erityisesti talousohjelmistojen hyvä hallinta, huolellinen ja tarkka työote. Arvostamme vastuullista asennetta, paineensietokykyä, kehitysmyönteisyyttä, oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä ongelmanratkaisutaitoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Marjaana Kivimäki puh. 040 806 3440.

Paikkaa aikaisemmin sisäisesti hakeneet otetaan haussa huomioon ilman erillistä ilmoitusta.

Hakuaika päättyy 30.4.2018. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI-rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.

IMURI-järjestelmän käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/avoimettyopaikat/imuri ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.

Viitekoodi

1-142-18


Tampereen Vesi Liikelaitos, Viinikankatu 42 A, 33800 Tampere, puh. 03 565 611

Kaikki yhteystiedot

Copyright © Tampereen Vesi

Tietoa sivustosta Palaute Tampereen kaupunki