Siirry sisältöön
EN

Avoimet työpaikat

Haemme prosessinhoitajaa

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.1.2022 - 30.9.2023.

Prosessihoitajan tehtäviin kuuluu vedentuotantolaitosten ja vedenjakelun käytön sekä prosessien ylläpito- ja huoltotehtävät, jolla varmistetaan vedentuotantolaitosten toiminta ja häiriötön vedenjakelu Tampereella ja Pirkkalassa joka päivä ympäri vuoden. Työhön kuuluu myös kemikaalien vastaanottoon, käyttöön ja turvallisuuteen liittyvät tehtävät. Tampereen Vesi operoi kahta suurta ja kahta pientä pintavesilaitosta sekä viittä pohjavesilaitosta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammatillinen tutkinto esimerkiksi prossessitekniikan, kemian tai automaation alalta. Hakijalla tulee olla kokemusta prosessinhoitotehtävistä ja/tai valvomotyöstä soveltuvalta alalta.

Eduksi luetaan kokemus vesilaitosten operointi- tai ylläpitotehtävistä. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä sekä mahdollisuutta tehdä vuorotyötä.

Tehtävässä vaaditaan voimassa oleva B-ajokortti.

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöinsinööri Sini Vuorinen puh. 040 806 2023, sähköpostitse [email protected]

Hakuaika päättyy 25.10.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, [email protected]


Linkki hakuilmoitukseen Kuntarekry-sivulle:

Tampereen Vesi Liikelaitos, Viinikankatu 42 A, 33800 Tampere, puh. 03 565 611 (vaihde)

Kaikki yhteystiedot