EN

Avoimet työpaikat

Tule meille töihin

TEKNINEN JOHTAJA

Meillä on nyt avoinna uusi teknisen johtajan virka. Tehtävässä vastaat Tampereen Veden vesihuollon yleissuunnittelun ja verkostosuunnittelun johtamisesta. Kuulut johtoryhmään ja raportoit toimitusjohtajalle.

Lisäksi:

-osallistut vesihuollon rakennuttamishankkeisiin

-johdat varautumista ja riskienhallintaa

-toimit yksikön päällikkönä ja toimitusjohtajan varahenkilönä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksina ovat:

-vesitekniikan alan diplomi-insinöörin tutkinto tai muu soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

-vankka kokemus suunnittelu-, urakointi- ja/tai rakennuttamistehtävistä

-johtamiskokemus.

Eduksesi katsotaan, että tunnet vesihuollon yleissuunnittelun ja sopimus- ja hankintalainsäädännön sekä vesihuoltoalan lainsäädännön. Lisäksi eduksesi katsotaan vahva vesihuoltoalan kokemus, investointiprojektien hyvä tuntemus, kunnallisalan ja työturvallisuusasioiden tuntemus sekä hyvä englannin kielen taito. Arvostamme hyviä yhteistyö-, viestintä- ja esiintymistaitoja sekä ongelmanratkaisu- ja päätöksentekokykyjä. Hyvät tietotekniset taidot ovat hyödyksi.

Tarjoamme suuren kaupungin edut ja mahdollisuuden päästä kehittämään vesihuoltoa Suomen toiseksi suurimmassa vesilaitoksessa.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä saat toimitusjohtaja Petri Jokelalta (23.3.2020 alkaen), p. 040 556 0604 tai verkostopäällikkö Pekka Laakkoselta, p. 050 552 6267.

Hakuaika päättyy 14.4.2020. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Linkki hakuilmoitukseen ja -lomakkeeseen kuntarekryn sivuille:

Tampereen Vesi huolehtii vedenhankinnasta ja -jakelusta sekä jätevesien viemäröinnistä ja puhdistamisesta Tampereella. Teemme lisäksi laajaa vesihuoltoyhteistyötä naapurikuntien kanssa. Liikevaihtomme on 63 M€. Meillä työskentelee noin 150 vesialan ammattilaista. Tampereen kaupunki on vahvasti kasvava ja Tampereen Veden vuosittaiset investoinnit ovat yli 20 miljoonaa euroa. Tule mukaan tekemään mielenkiintoista työtä, jolla on merkitystä niin yhteiskunnan toiminnan kuin ympäristön kannalta.

Tampereen Vesi Liikelaitos, Viinikankatu 42 A, 33800 Tampere, puh. 03 565 611

Kaikki yhteystiedot

Copyright © Tampereen Vesi

Tietoa sivustosta Tampereen kaupunki