EN

Avoimet työpaikat

Laitosmies

Vakinaiseen työsuhteeseen jätevedenpumppaamoiden huolto- ja kunnossapidossa toimessasi tulet toimimaan Tampereen kaupungin ja Pirkkalan kunnan alueilla olevista jätevedenpumppaamoiden huolto- ja kunnossapidon työ tehtävissä huoltosuunnitelman mukaisesti.

Kelpoisuusehtona tehtävään on vähintään soveltuva ammatillinen koulutus esim. koneenasentaja. Edellytämme myös voimassaolevaa C-ajokorttia. Arvostamme vahvaa työkokemusta pumppujen ja pumppaamoiden kunnossapidon sekä konekunnossapidon tehtävistä.

Sähkö- ja automaatio-osaaminen katsotaan eduksi. Katsomme eduksi myös tietotekniikan perustaidot (MS-Office) ja valmiutta omaksua jo käytössä olevia tietojärjestelmiä (pumppaamoiden valvomo- ja Wahti-ohjelmat).

Arvostamme hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja kehitysmyönteisyyttä.

Tarjoamme monipuoliset ja mielenkiintoiset tehtävät vireässä työyhteisössä ja suuren kaupungin henkilöstöedut.

Palkkaus määräytyy TTES:n mukaisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöpäällikkö Heikki Sandelin, puh. 050 321 5165.

Hakuaika päättyy 22.10.2018. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.

IMURIn käyttöohjeet löytyvät sivulta http://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Viitekoodi 1-391-18


Putkiasentaja


Vesiverkoston ylläpito -yksikköön haetaan vakituiseen toimeen putkiasentajaa.

Tehtäviin kuuluu verkoston kunnossapitoa, uudisrakentamista ja saneerausta. Työ on ulkotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on putkiasentajan perustutkinto tai vastaava ammatti- tai erikoisammattitutkinto tai muu LVI-alan tutkinto. Lisäksi vaaditaan työkokemusta infrarakentamisesta ja voimassaoleva BC-luokan ajokortti.

Lisätietoja tehtävästä antaa verkostopäällikkö Pekka Laakkonen, puh. 050 552 6267.

Hakuaika päättyy 18.10.2018. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi. IMURIn käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Viitekoodi 1-402-18


Tampereen Vesi Liikelaitos, Viinikankatu 42 A, 33800 Tampere, puh. 03 565 611

Kaikki yhteystiedot

Copyright © Tampereen Vesi

Tietoa sivustosta Palaute Tampereen kaupunki