Siirry sisältöön
EN

Avoimet työpaikat

Haemme

projekti-insinööriä

Investoinnit ja kehitys -ryhmään vakinaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa 19.4.2021 tai sopimuksen mukaan.

Projekti-insinöörin tehtävänkuvaan kuuluvat vedentuotannon ja jätevedenpuhdistuksen sekä pumppauksen kehittämis-, suunnittelu- ja rakennushankkeiden valmistelutehtävät ja toimiminen hankkeissa projektipäällikkönä. Tehtäviin kuuluvat lisäksi toteutussuunnittelun ohjaus, toteutuksen valmistelu- ja ohjaustehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva teknisen alan korkeakoulututkinto esim. vesi- ja ympäristötekniikan tai rakennustekniikan alalta. Lisäksi edellytetään muutaman vuoden kokemusta vesi- ja ympäristötekniikasta tai rakennusalalta (suunnittelu, urakointi, rakennuttaminen tms.) sekä projektin- tai työjohtokokemusta.

Eduksi katsotaan vedentuotannon ja jätevedenpuhdistuksen prosessien, tekniikoiden ja laitosten sekä sopimus- ja hankintalainsäädännön tuntemus. Lisäksi arvostetaan hyviä projektinjohtotaitoja, viestintä- ja yhteistyötaitoja, hyviä ICT-taitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, ongelmanratkaisutaitoja, paineensietokykyä sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa hanke- ja kiinteistöpäällikkö Jan-Erik Järventie, puh. 041 730 1753, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi

Hakuaika päättyy 8.3.2021.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Hakulomake ja tarkemmat hakuohjeet löydöät Kuntarekrystä.

Tampereen Vesi Liikelaitos, Viinikankatu 42 A, 33800 Tampere, puh. 03 565 611 (vaihde)

Kaikki yhteystiedot