EN

Avoimet työpaikat

Laitosmies

vakituiseen työsuhteeseen jätevedenpuhdistamoiden huolto- ja kunnossapitotehtävään.

Toimessasi tulet työskentelemään Tampereen kaupungin jätevedenpuhdistamoiden huolto- ja kunnossapidon työtehtävissä.

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on vähintään soveltuva ammatillinen tutkinto, prosessiteknistä tuntemusta sekä aikaisempaa työkokemusta laitosmiehen töistä vähintään 3 vuoden ajalta.

Arvostamme hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, hyviä atk-taitoja, yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja kehitysmyönteisyyttä.

Tarjoamme monipuoliset ja mielenkiintoiset tehtävät vireässä työyhteisössä ja suuren kaupungin henkilöstöedut.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät Kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimuksen (TTES) mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöpäällikkö Heikki Sandelin, puh. 050 321 5165. Sähköpostiosoite on muotoa [email protected]

Hakuaika on päättyy 31.8.2018. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.

IMURIn käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.

Viitekoodi

1-347-18


Tampereen Vesi Liikelaitos, Viinikankatu 42 A, 33800 Tampere, puh. 03 565 611

Kaikki yhteystiedot

Copyright © Tampereen Vesi

Tietoa sivustosta Palaute Tampereen kaupunki