EN

Avoimet työpaikat

Puhdistamonhoitaja

vakinaiseen työsuhteeseen. Puhdistamonhoitaja työskentelee Tampereen Veden jätevedenpuhdistamoilla puhdistamoiden käyttö- ja ylläpitotehtävissä.

Tehtävä koostuu jätevedenpuhdistamoiden käyttöön ja toimintaan liittyvistä tehtävistä kuten prosessin valvonnasta (jätevedenpuhdistamot ja jätevesipumppaamot), säädöstä ja ohjauksista, prosessilaitteiden ylläpidosta ja päivittäishuolloista, laitteiden, tilojen ja altaiden puhdistuksista, pesuista, tyhjennyksistä ja yleisen siisteyden ylläpidosta sekä näytteenotoista. Osa tehtävistä on päivittäisiä ja osa ajoittaisia tai jaksollisia.

Kelpoisuusvaatimuksena on kemian-, prosessi- tai kunnossapitoalan soveltuva, vähintään ammatillinen tutkinto. Edellytämme muutaman vuoden kokemusta prosessiteollisuudesta tai veden- tai jätevedenkäsittelylaitoksiin tai vastaaviin laitoksiin liittyvistä prosessinhoito- tai -ylläpitotehtävistä.

Arvostamme hyviä viestintä- ja yhteistyötaitoja, hyviä ICT-taitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä sekä englannin kielen taitoa.

Eduksi katsotaan alalla hyödylliset sertifikaatit kuten vesityökortti, työturvallisuuskortti, tulityökortti ja ensiapukortti.

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöinsinöörin sijainen Lassi Kirjavainen, puh. 044 481 1438, [email protected]

Hakuaika päättyy 31.7.2020.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan Rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184Taloussihteeri

vakituiseen, heti täytettävään työsuhteeseen

Työtehtäviisi kuuluvat mm. investointien perustietojen hallinta, ostolaskujen käsittely, talousraportointi, taloussuunnittelun ja tilinpäätöksen avustavat tehtävät sekä muut työnantajan määräämät tehtävät.

Käytät tehtävässä pääosin seuraavia ohjelmia: SAP, PoweBI, Office-ohjelmat

Edellytämme sinulta vähintään toisen asteen liiketalouden tai taloushallinnon tutkintoa, kokemusta taloustehtävien hoitamisesta, taloushallinnon sekä Office-ohjelmistojen hyvää hallintaa.

Laskemme eduksesi SAP-järjestelmän käyttökokemuksen sekä kokemuksen investointien perustietojen käsittelystä ja pysyvien vastaavien hallinnasta. Arvostamme kokemusta vesihuoltoalalta tai vastaavasta kunnallisesta liikelaitoksesta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä, oma-aloitteisuutta, itsenäistä työotetta ja vastuullista asennetta.

Tarjoamme sinulle monipuoliset ja mielenkiintoiset tehtävät vireässä työyhteisössä ja suuren kaupungin henkilöstöedut. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstö- ja hallintopäällikkö Maarit Rautavaara puh. 041 7300 972.

Hakuaika päättyy 8.7.2020.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.


Tampereen Vesi Liikelaitos, Viinikankatu 42 A, 33800 Tampere, puh. 03 565 611

Kaikki yhteystiedot

Copyright © Tampereen Vesi

Tietoa sivustosta Tampereen kaupunki