Siirry sisältöön
EN

Avoimet työpaikat

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen

SÄHKÖASENTAJAA kunnossapitoon

Sähköasentaja toimii vedentuotanto ja jätevedenpuhdistus -yksikössä sähkökunnossapitoryhmässä. Työ sisältää ensi sijassa puhtaanveden tuotantolaitosten, jätevedenpuhdistamoiden ja -pumppaamoiden sähkö- ja automaatiolaitteiden kunnossapitotöitä kuten ennakkohuoltoja, vikakorjauksia ja laitteiden kalibrointeja. Työhön voi sisältyä myös uusien sähkö- ja automaatiolaitteiden asennustöitä.

Kelpoisuusvaatimuksina tehtävässä on vähintään ammatillinen sähkö- ja automaatioalan tutkinto (esim. sähköasentaja, automaatioasentaja) sekä vähintään kolmen vuoden työkokemus koulutusta vastaavista tehtävistä. Tehtävässä tarvitaan sähkötyöturvallisuuskortti, työturvallisuuskortti ja voimassa oleva B-ajokortti.

Kokemus prosessiteollisuudesta tai vesihuollosta sekä kunnossapidosta katsotaan tehtävässä eduksi. Eduksi katsotaan yhteistyökyky ja kyky itsenäiseen työskentelyyn, vesityökortti ja tulityökortti.

Työaika ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhde alkaa 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan ja jatkuu 31.8.2021 saakka. Tehtävässä noudatetaan puolen vuoden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköinsinööri Petri Fuss, puh. 041 730 4026, sähköpostiosoite on muotoa [email protected]

Hakuaika päättyy 18.9.2020. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

Linkki hakuilmoitukseen Kuntarekryssä:

Tampereen Vesi Liikelaitos, Viinikankatu 42 A, 33800 Tampere, puh. 03 565 611

Kaikki yhteystiedot

Copyright © Tampereen Vesi

Tietoa sivustosta Tampereen kaupunki