Siirry sisältöön
EN

Asiakaslehti Vesitehras

Vesitehras on Tampereen Vesi liikelaitoksen asiakaslehti kotitalouksille. Lehti ilmestyy kerran vuodessa.

Lehden tarkoituksena on myös jakaa asiakkaillemme hyödyllistä tietoa ja tavallisten ihmisten kokemuksia vedenkäyttöön liittyvistä asioista. Lehden paperiversio jaetaan julkisena tiedotteena joka kotiin Tampereella ja Pirkkalassa. Verkkolehti päivittyy aina paperilehden ilmestyttyä. Edellisten lehtien juttuja on luettavissa verkkolehden juttuarkistosta.

Linkki Vesitehras-verkkolehteen

Vesitehras julkaistaan myös verkkolehtenä osoitteessa www.vesitehras.fi. Uusin numero on ilmestynyt 1.12.2021

Tutustu verkkolehteen alla olevasta linkistä:

Vesitehras-lehdet 2010-2014

Lehdet e-paper -muodossa numeroon 1/2014 saakka. Tämän jälkeen lehtien jutut on julkaistu verkkolehdessä, johon linkki yllä.

2030 -Infratoimijoiden yhteinen lehti

Lehdessä kerrotaan Tampereen kapunkiseudun asukkaille energian- ja vedenkäyttöön liittyvistä palveluista, jätteiden käsittelyn ja hyödyntämisen ratkaisuista sekä yksityisen ja joukkoliikenteen palveluista.

Lehteä julkaisevat Tampereen Veden lisäksi Tampereen Sähkölaitos, Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo, Pirkanmaan Jätehuolto, Finnpark ja Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä. Julkaisijat ovat Tampereen kaupunkiseudun kaupunkien ja kuntien omistamia yhtiöitä. Lehti on jaettu julkisena tiedotteena talouksiin Tampereen, Nokian, Pirkkalan, Ylöjärven ja Kangasalan alueella.

Uusin lehti on jaettu koteihin 20.4.2022

Lehden voi lukea myös verkossa, alla linkki verkkolehteen:

Tampereen Vesi Liikelaitos, Viinikankatu 42 A, 33800 Tampere, puh. 03 565 611 (vaihde)

Kaikki yhteystiedot