Siirry sisältöön
EN

Online-palvelu

Kirjautumalla uuteen Online-palveluumme käyttöpaikan vedenkäyttötietoja pääsee tarkastelemaan nyt aiempaa tarkemmin ja omia tietoja voi päivittää itse.

Kirjautumisohjeet

Huom! vanhan Online -palvelun tunnukset ei toimi tässä uudessa palvelussa.

Kaikkien uutta Online-palvelua käyttävien henkilöiden täytyy kirjautua uuteen palveluun käyttämällä Suomi.fi-tunnistautumista.

Tätä varten tarvitaan pankkitunnukset. Kirjautumisessa käytetään vahvaa tunnistautumista, jolla voidaan varmistaa asiakkaan henkilöllisyys ja asiakassuhde Tampereen Veteen. Suomi.fi- tunnistus on käytössä julkishallinnon asiointipalveluissa.

Ohjeet kirjautumiseen ovat Online-palvelun etusivulla.

Isännöitsijät

Rekisteröitymistä varten tarvitaan y-tunnus. Jos kaikkia asiakkaitanne ei automaattisesti näy järjestelmässä, ota yhteyttä [email protected]

Vesimittarin lukeman ilmoittaminen

Lukeman voi ilmoittaa ilman palveluun rekisteröitymistäkin . Sitä varten tarvitset asiakasnumerosi ja käyttöpaikkanumeron. Tiedot löydät vesilaskultasi. Vesimittarinlukeman jättämislomakkeeseen pääsee Online-palvelun etusivun yläreunasta ja suoraan alla olevasta linkistä:

Vesimittarin luentapyyntö lähetetään postitse jatkossakin kerran vuodessa muistuttamaan lukeman ilmoittamisesta. Luentakorttien lähettäminen aloitetaan kesäkuun aikana.

Tampereen Vesi Liikelaitos, Viinikankatu 42 A, 33800 Tampere, puh. 03 565 611

Kaikki yhteystiedot

Copyright © Tampereen Vesi

Tietoa sivustosta Tampereen kaupunki