EN

Online-palvelu

Online- palvelua voit käyttää kahdella tavalla

Palvelun käyttöohjeet

Huom! Vesimittarin itseluentakortissa voi olla kaksi eri asiakasnumeroa kohteissa, joissa laskun vastaanottaja on eri kuin käyttöpaikan omistaja. Online- palvelussa tulee käyttää sopimuskumppanin asiakasnumeroa, joka löytyy itseluentakortin alaosasta. Tällaisia kohteita ovat esimerkiksi asunto-osakeyhtiöt, yritykset ja joissain tapauksissa myös yksityishenkilöt.

Palveluun rekisteröidytään sopimuskumppanin asiakasnumerolla ja käyttöpaikkanumerolla, jotka löytyvät esimerkiksi viimeisimmästä laskusta tai itseluentakortin alaosasta. Järjestelmä antaa välittömästi käyttöoikeudet tarkastella kohteen/kiinteistön tietoja.

Palvelussa voi tarkastella omaa liittymää, vedenkäyttöä ja vesilaskutusta koskevia reaaliaikaisia tietoja. Online-palvelusta voi myös siirtyä omilla tunnuksilla verkkopankkiin maksamaan vesilaskun. Lisäksi voi kätevästi ilmoittaa myös vesimittarin lukeman.

Online-palvelumme käyttää suojattua yhteyttä, koska palvelussa liikkuu asiakkaan kannalta tietosuojattavaa laskutustietoa.

Palvelussa voi ilmoittaa vesimittarilukemansa luotettavasti ilman erillistä kirjautumista tai rekisteröitymistä. Palveluun tunnistaudutaan sopimuskumppanin asiakasnumeron ja käyttöpaikkanumeron perusteella, jotka löytyvät vesilaskusta tai kerran vuodessa lähetetystä itseluentalomakkeesta.

Palvelu näyttää myös vesimittarin edellisen luentapäivän ja lukeman sekä laskee vedenkäytön edellisen luennan jälkeen.

Tampereen Vesi Liikelaitos, Viinikankatu 42 A, 33800 Tampere, puh. 03 565 611

Kaikki yhteystiedot

Copyright © Tampereen Vesi

Tietoa sivustosta Tampereen kaupunki