Siirry sisältöön
EN

Sähköinen laskutus

Ostolaskut

tulee lähettää verkkolaskuina.

Tampereen Veden OVT-tunnus on 0037021167521830

Välittäjänä Liaison Technologies Oy, tunnus: 003708599126

Tampereen kaupungin Y-tunnus on 0211675-2.

Ostolaskulla näkyvät tiedot:

  • Osoite: Tampereen kaupunki /Tampereen Vesi Liikelaitos
  • Tilaajan nimi, tilauslapun numero, kohteen nimi ja numero
  • Toimitusajankohta
  • Erälaskussa erän numero
  • Kokonaishinta-urakkalaskussa sopimusnumero
  • Maksuehto 21 vrk

Ostolaskun liitteet:

  • lähetyslista materiaalilaskuun tai tavaran mukana
  • verkkolaskun liitteet toimitetaan ensisijaisesti laskun mukana
  • jos liitteitä ei voida toimittaa verkkolaskun mukana, ne voi lähettää tilaajalle tai sähköpostilla kristina.lehtonen(@)tampere.fi. Sähköpostiviestistä pitää ilmetä mihin laskuun ko. liitteet kuuluvat.

Tampereen Veden laskutusosoite

Tampereen kaupunki
Tampereen Vesi Liikelaitos
PL 513
33101 TAMPERE

Mikäli laskuissa ei ole yllä mainittuja tietoja, laskut voidaan tarvittaessa palauttaa. Lisätietoja Tampereen Vedessä: taloussihteeri Kristina Lehtonen, puh. 041 730 2130.

Tampereen Vesi Liikelaitoksen rakentamispalveluiden ostoihin on sovellettu käännettyä verovelvollisuutta 1.4.2011 lähtien. Tampereen Veden tulee saada kaikista ostamistaan rakentamispalveluista arvonlisäveroton ostolasku. Kaupunki suorittaa myyjän puolesta myynnin arvonlisäveron. Ostolaskuissa tulee olla ostajan arvonlisäverotunniste (y-tunnus 0211675-2) ja viittaus AVL 8 C §.

Verkkolaskutukseen ja laskujen maksatukseen liittyvissä kysymyksissä lisätietoja voi kysyä Monetra Pirkanmaa Oy:ltä sähköpostitse: [email protected]

Laskuportaali

Tampereen kaupunki on ottanut käyttöön laskuportaalin. Portaali toimii internetin kautta ja mahdollistaa laskun muodostamisen liitteineen ja lähettämisen Tampereen kaupungille sähköisesti, mikäli toimittaja ei ole ottanut verkkolaskutusta käyttöön muulla tavoin. Laskuportaalin käyttöönoton jälkeen Tampereen kaupunki ei enää vastaanota paperilaskuja, vaan ne tullaan palauttamaan toimittajille. Huom! Sähköpostin liitteenä toimitettu lasku ei ole verkkolasku.

Portaalin käyttö on toimittajille maksutonta. Laskuportaaliin rekisteröitymiset aktivoidaan toimittajan (Liaison Technologies Oy:n) toimesta. Tampereen kaupunki vahvistaa Tampereen kaupungin asiakasyhteydet portaalissa.

Lisätietoja Tampereen kaupungin kaupungin sivuilla:

Tampereen Vesi Liikelaitos, Viinikankatu 42 A, 33800 Tampere, puh. 03 565 611 (vaihde)

Kaikki yhteystiedot