Siirry sisältöön

Koulutilojen vuokraaminen

Yleistä tietoa vuokraamisesta

Tamperelaiset yhdistykset ja muut yhteisöt voivat käyttää koulutiloja iltaisin harrastustoimintansa kokoontumispaikkoina. Koulujen tiloissa voidaan järjestää myös merkkipäiviä ja muita juhlatilaisuuksia.

Koulujen tiloja vuokrataan liikuntapalvelujen kautta. Lukiot ja Tredu vuokraavat itse omia tilojaan. Sampolan tilavuokrausta hoitaa Tampereen seudun työväenopisto. Tilojen varustetasoissa on eroavaisuuksia, mistä syystä perusopetuksen kouluille, lukioille sekä Sampolan ja Tredun tiloille on erilliset hinnastot ja hakulomakkeet.

Päiväkoti- ja koulutilojen vuokrauksen siirtymistä liikuntapalveluille valmistellaan ja vuokrattavissa on tällä hetkellä ainoastaan Timmi-järjestelmä kautta löytyvät tilat.

Koulujen liikuntatilojen (peruskoulut ja Tredun Hepolamminkadun toimipiste) jatkuvia käyttövuoroja sekä arki-iltojen (klo 17–21.30) yksittäisiä käyttövuoroja haetaan liikuntapalvelujen kautta.

Lukioiden tilojen käytöstä, myös pidempiaikaisesta käyttövuorosta, tekee päätöksen koulun rehtori. Vuoroja haetaan suoraan rehtorilta.

Tredun tiloja vuokratessa otetaan yhteys vuokrattavan toimipisteen yhteyshenkilöön. Pidempiaikaisista tilojen vuokrauksista päättää palvelupäällikkö.

Tarkempaa tilakohtaista tietoa ja käyttövuoron hakemiseen tarvittavat lomakkeet tai lisätietolinkit löydät tältä sivulta.


Liikuntapalvelujen kautta vuokrattavat koulujen luokkatilat

Liikuntapalvelujen kautta voi varata koulujen luokkatiloja seuraaviin kouluihin:
Hatanpään koulu
Karosen koulu
Kämmenniemen koulu
Lielahden koulu
Linnainmaan koulu
Pohjois-Hervannan koulu
Takahuhdin koulu
Vehmaisten koulu

Lisätietoa luokkatiloista ja varausohjeet löytyvät Koulujen vuokrattavat luokkatilat -sivulta:

Koulujen liikuntatilat

Koulujen liikuntatiloihin (peruskoulut ja Tredun Hepolamminkadun toimipiste) voi hakea liikuntapalveluilta yksittäisiä käyttövuoroja arki-illoille klo 17.00–21.30. Hakemus on toimitettava viimeistään 7 vuorokautta ennen varauksen alkamista. Seurat ym. voivat hakea liikuntapalveluilta koulujen liikuntatiloihin myös jatkuvia käyttövuoroja. Kaikki hakemukset toimitetaan liikuntapalvelujen kautta.

Lisätietoa koulujen liikuntatilojen vuokraamisesta
Liikuntapalvelut, asiakaspalvelu
sähköposti [email protected]
puhelin 03 5653 4300
Tampereen stadion
Ratinan rantatie 1
33100 Tampere
avoinna Asiointipiste: ma ja pe suljettu, ti–to klo 10–15.30. Puhelinpalvelu: ma klo 12–15.45 ja ti–pe klo 10.00–15.45. Sähköisesti tavoitat meidät ma-pe klo 8.00–15.45. Poikkeukselliset aukioloajat kesällä 2022: Asiakas- ja tilavarauspalvelu suljetaan klo 14.30 aattopäivinä ke 25.5. ja to 23.6.2022. Fyysinen asiakaspalvelu on suljettu Tampereen stadionilla ja stadionin alueella järjestettävistä tapahtumista johtuen to 21.7. , 28.7. , to–ti 4.–9.8., to–ti 18.–23.8.


Lukiot

Täytetty lomake toimitetaan ko. koulun rehtorille. Tilojen käytöstä peritään vahvistetun hinnaston mukainen tuntimaksu.

Päällekkäisten varauksien välttämiseksi Sammon keskuslukion auditorion vuokrauksesta tulee tehdä ennen hakemuksen jättämistä puhelimitse alustava varaus koulun vahtimestareille, puh. 03 5654 4508.

Lisätietoja lukioiden koulutiloista voi kysyä suoraan kyseiseltä lukiolta.


Sampolan tilat

Sampolan kiinteistön tiloissa toimivat Tammerkosken lukio sekä Tampereen seudun työväenopisto. Tilojen vuokrausta hoitaa Tampereen seudun työväenopisto.
Tampereen seudun työväenopisto
sähköposti [email protected]
puhelin 040 801 6471
33540 Tampere
Ylöjärven toimisto:
Koulutuskeskus Valo
Pallotie 5
33470 Ylöjärvi
puhelin 040 801 6471
tyovaenopisto(at)tampere.fi


Tampereen seudun ammattiopisto Tredu

Tredun tiloja vuokrataan ulkopuolisille toimijoille sellaisena aikana, jolloin tilaa ei tarvita oppilaitoksen omaan käyttöön.


Ateriapalvelu

Päiväkodit