Siirry sisältöön

Varhaiskasvatuksen ja koulutuksen verkkoasiointi

Linkit hakemus- ja ilmoittautumislomakkeisiin on jaoteltu tälle sivulle palveluittain. Täältä löytyvät myös linkit sähköisiin kasvu- ja oppimisympäristöihin. Sähköisiin palveluihin liittyvät henkilötietolainmukaiset tietosuojaselosteet löytyvät kootusti Tietosuoja-sivulta:

Hakeminen ja ilmoittautuminen

Haku päivähoitoon, koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaan sekä koulukuljetushakemus ovat avoinna ympäri vuoden. Kouluun ja esiopetukseen ilmoittaudutaan alkuvuodesta.

Verkkohakemus ja tarkat tiedot hakemisesta löytyvät palveluista kertovilta sivuilta (ks. linkit alla).

Varhaiskasvatus

Esiopetus ja perusopetus

Oppilaan tilapäinen vapauttaminen koulunkäynnistä

Perusopetuslain 35§ mukaan oppilaan tulee osallistua perusopetukseen, jollei hänelle ole erityisestä syystä tilapäisesti myönnetty vapautusta. Oppilaan on suoritettava tehtävänsä ja käyttäydyttävä asiallisesti.

Huoltajien on syytä käyttää harkintaa anoessaan ylimääräisiä lomia. Toistuva loman haku ei ole suotavaa. Vapautus tulee hakea vähintään kaksi viikkoa ennen suunniteltua poissaoloa. Koulu edellyttää, että luvan saanut oppilas ei tilapäisen vapauttamisen vuoksi jää jälkeen opiskelussaan.

Poissaoloanomukset tulee tehdä Wilmassa. Teknisistä syistä on suositeltavaa käyttää tietokonetta poissaololomakkeen täyttämisessä. Kirjaudu tietokoneen internetselaimella palveluun ja täytä lomake. Lomake löytyy yläpalkista Hakemukset ja päätökset -välilehdeltä. Valitse Tee uusi hakemus-> Oppilaan tilapäinen vapauttaminen koulunkäynnistä.

Koulumatkaetuus

Aamu- ja iltapäivätoiminta


Kasvuympäristöt ja reissuvihkot