Siirry sisältöön

Luontokoulu Korento

Tampereen luontokoulu Korento, kuten muutkin Suomen luontokoulut, noudattaa toiminnassaan hygienia- ja toimintaohjeita, jotka perustuvat valtionhallinnon ohjeisiin. Ohjeiden tavoitteena on turvata sekä henkilökunnan että asiakkaiden turvallisuus koronaepidemian aikana.

Syömme lounaan oman ryhmän kanssa luontokoulun tiloissa ruokalan sijaan.
Pesemme jaettavat materiaalit ryhmän jälkeen.
Käsienpesumahdollisuuksia on useasti päivän aikana.
Käytämme käsidesiä ja sisätiloissa maskia.

Tervetuloa luontokouluun!


Tampereen luontokoulu Korento tukee varhaiskasvatuksen ja koulujen luonto- ja ympäristökasvatusta. Toteutamme myös laajasti ulko-opetuksen pedagogiikkaa.

Tampereen luontokoulu Korento tarjoaa maksuttomia luontokoulupäiviä tamperelaisille lapsille ja nuorille. Etusijalla ovat 5-7- vuotiaat sekä 4. ja 7. luokat.

Korennon tilat ovat Terälahdessa 37 kilometriä keskustasta. Ympäristö luonnon tutkimiselle on mitä parhain. Koulun ohi kulkee Kiimajoki, vieressä on monta kymmentä hehtaaria monimuotoista metsää, ja lähellä on myös kulttuuriympäristöä peltoineen.

Tampereen luontokoulu on mukana Ulkoinen linkkiSuomen luonto- ja ympäristökoulujen liitossa , sekä Ulkoinen linkkiPirkanmaan ympäristökasvatuksen yhteistyöryhmässä

Seuraamme koronatilannetta.

Mappa.fi

Mappa.fi-palvelusta löytyy runsaasti materiaalia etäopetukseen. Mappa on ulkona oppimisen, ympäristökasvatuksen ja kestävän elämäntavan materiaalipankki. Tampereen luontokoulu Korennon materiaaleja pääset katsomaan tästä linkistä:Ulkoinen linkkiMappa.fi

Ajankohtaista


Kurkista toimintaan

Katso esittelyvideo toiminnastamme!


Tampereen luontokoulu Korento
sähköposti [email protected]
34260 Terälahti
  • Luiska
  • Pyöratuolihissi, nostotaso
  • Wc
  • Esteetön wc