Siirry sisältöön

Luontokoulu Korento

Ajankohtaista


Avoin sieniretki torstaina 3.9.2020 klo 16-18.

Lähtö luontokoulun ovelta, Niemikyläntie 14.

Oppaana sienineuvoja Anne Viitalaakso.


Varattavissa on vielä muutamia luontokoulupäiviä lukuvuodelle 2020-2021


Meidän toimipiste, kuten myös muut Suomen luontokoulut, noudattaa toiminnassaan hygienia- ja toimintaohjeita, jotka perustuvat valtionhallinnon ohjeisiin. Ohjeiden tavoitteena on turvata sekä henkilökunnan että asiakkaidemme turvallisuus koronaepidemian aikana.

Päivitämme viikolla 33 yksityiskohtaisemmin näitä käytäntöjä.

Tampereen luontokoulu Korento tukee varhaiskasvatuksen ja koulujen luonto- ja ympäristökasvatusta.

Tampereen luontokoulu Korento tarjoaa maksuttomia luontokoulupäiviä tamperelaisille lapsille ja nuorille. Etusijalla ovat 5-7- vuotiaat sekä 4. ja 7. luokat.

Korennon tilat ovat Terälahdessa 37 kilometriä keskustasta. Ympäristö luonnon tutkimiselle on mitä parhain. Koulun ohi kulkee Kiimajoki, vieressä on monta kymmentä hehtaaria monimuotoista metsää, ja lähellä on myös kulttuuriympäristöä peltoineen.

Tampereen luontokoulu on mukana Ulkoinen linkkiSuomen luonto- ja ympäristökoulujen liitossa , sekä Ulkoinen linkkiPirkanmaan ympäristökasvatuksen yhteistyöryhmässä

Virkistävää syksyä kaikille!

Mappa.fi

Mappa.fi-palvelusta löytyy runsaasti materiaalia etäopetukseen. Mappa on ulkona oppimisen, ympäristökasvatuksen ja kestävän elämäntavan materiaalipankki. Tampereen luontokoulu Korennon materiaaleja pääset katsomaan tästä linkistä:Ulkoinen linkkiMappa.fi

Ajankohtaista


Kurkista toimintaan

Katso esittelyvideo toiminnastamme!


Tampereen luontokoulu Korento
sähköposti [email protected]
34260 Terälahti
  • Luiska
  • Pyöratuolihissi, nostotaso
  • Wc
  • Esteetön wc