Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Linkit

Koulumme sisäisen tiedottamisen kanava on Ulkoinen linkkiWilma , jota kautta pääsee myös oppimisympäristö Ulkoinen linkkiMoodleen .

Opetuksen tukena käytetään myös toisen asteen koulutukseen Ulkoinen linkkiAreenaa , johon käyttäjätunnuksesi on muotoa [email protected] ja käyttäjätunnuksesi sama kuin Wilmaan tai Moodle II:een.

Wilmassa voit tarkistaa valintasi ja ilmoittautua kursseille. Ulkoinen linkkiToki-verkkokirjasto -hakuohjelmalla voi etsiä kirjaston kirjoja.

Yhteistyökumppaneita ja hyödyllisiä linkkejä


Vuokko-kerho

Vuokko-kerho, tai tuttavallisemmin Vuokko, on Rellun sisällä toimiva poliittisesti sitoutumaton kerho, joka on ollut toiminnassa jo monta vuosikymmentä. Kuten nimestä voi päätellä, on Vuokko pääasiassa luontokerho, mutta Vuokko ottaa myös kantaa muihin koulun viihtyvyyteen ja koulunkäyntiin liittyviin asioihin. Ennen kaikkea Vuokko on yhdessäoloa ja hauskaa tekemistä kavereiden kesken. Se mitä Vuokossa tehdään, on täysin vuokkolaisten itsensä päätettävissä, ja olemmekin menneet esimerkiksi melontareissulle tai muuten vain patikoimaan luontoon. Koska Vuokossa on kaikkia Rellun ikäryhmiä, toimii Vuokko myös siltana ikäryhmien välillä. Yksi Vuokon tärkeistä tehtävistä on myös Vuokko-lehden teko. Lehteä julkaistiin yhtämittaisesti aina vuoteen 2000 asti, jonka jälkeen sen tekeminen yhtäkkiä loppui, kunnes 18.1.2011 julkaistiin uusi ja uudistettu Vuokko-lehti. Aktiiviset Vuokko-kerholaiset saavat kurssisuorituksen.


Toveri-lehti

TOVERI on Tampereen lyseon lukion verkkolehti, joka jatkaa läpi Rellun historian jatkunutta lehdentekokulttuuria. Sen edeltäjiä ovat olleet mm. koulumme alkuaikoina 1890-luvulla perustettu toverikunnan lehti TOVERI sekä 1998 perustettu sähköinen Verkkotoveri.

Tervetuloa tutustumaan Toveri-lehteen osoitteessa Ulkoinen linkkirelluntoveri.fi


Café Scientifique Rellu -blogi

Café Scientifique Rellu organises science-related (and other) talks once a month in the Oasis/Keidas. The cafés are run by the IB students.

Refreshments are served for a small fee, and after the talks the audience may ask questions and have discussions around the topics.

The talks are held in English and are open to everyone.

The cafés are held in cooperation with the Finnish-British Society of Tampere ry.