Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Italia

ITA 1 Italian kielen ja kulttuurin 1. kurssi, ksy, vuositaso 1–3

Opetuksen tavoitteena on tutustuttaa opiskelija italian kielen perusteisiin ja harjoitella jokapäiväisen viestinnän perusvalmiuksia. Erityisesti ääntämisen harjoittelu ja suullinen osaaminen painottuvat. Opiskelija saa harjoitusta monilukutaidossa etsiessään tietoa Italian maantieteestä, yhteiskunnasta ja kulttuurista. Kurssi soveltuu hyvin kansainvälisyysprojektien ja oppiainerajat ylittävän opetuksen yhteyteen.

ITA 2 Italian kielen ja kulttuurin 2. kurssi, ksy, vuositaso 1–3

Kurssilla syvennetään kielen perusteiden opiskelua ja laajennetaan sosiaalisen kohtaamisen tilanteiden harjoittelua, esimerkiksi matkustamiseen liittyen. Ääntämisen ja suullisen osaamisen lisäksi harjoitellaan yksinkertaisia kirjallisia tuotoksia. Kurssi soveltuu hyvin kansainvälisyysprojektien ja oppiainerajat ylittävän opetuksen yhteyteen.

ITA 3 Tutkimus- ja projektikurssi, ksy, vuositaso 2–3

Kurssilla opiskelija perehtyy syvällisemmin italian kielen ja kulttuurin keskeiseen sisältöalueeseen omien kiinnostuksen kohteidensa mukaan. Kurssin tuotos voi olla perinteinen tutkielma, joka huomioi italian kielen tutkimukselliset erityispiirteet tai toisaalta tuotos voi olla jossakin muussa muodossa oleva projektituotos. Kurssin voidaan suorittaa myös tiimeissä, jolloin jokaisella tiimin jäsenellä tulee olla selkeä rooli. Opiskelija osallistuu itse kurssin sisällön ja aikataulun suunnitteluun sekä pitää kirjaa tehdyistä työtunneista esim. oppimispäiväkirjan avulla.