Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Ajankohtaista

Tervetuloa kevään ja syksyn 2020 ylioppilasjuhliin!


Juhlat pidetään koululla perjantaina 4.12. klo 18 alkaen.


Uudet ylioppilaat harjoittelevat juhlaa varten jo torstaina 3.12. klo 18 - 19. (YO-lakki mukaan omalla nimellä varustettuna.)


Juhlassa huolehditaan turvaväleistä ja turvallisuudesta ja juhlaan voi kutsua oireettomia vieraitaan mukaan. Lisää infoa sähköpostitse ja Wilma-tiedotteessa.


PÄIVITYS 25.11.:

Pandemiatilanteen takia joudumme vielä odottamaan tietoa, voiko ylioppilasjuhlia järjestää suunnitellulla tavalla. Tämän syksyn ja viime kevään ylioppilaille on lähetetty sähköpostiviesti asiasta. Kysymme siinä aikomusta osallistua juhlaan sekä mahdollisten vieraiden lukumäärää. Jos et ole saanut ko. viestiä, ota yhteyttä apulaisrehtoriin Ulkoinen linkkielina.karapalo(at)tampere.fi

Muuttuneita YO-koepäiviä

Jos olet menossa yo-kokeisiin keväällä 2021, huomioi muuttuneet/jaetut koepäivät. Muutokset koskevat lyhyen matematiikan koetta sekä reaaliaineiden kokeita.

lyhyen matematiikan koe on ti 23.3. (aiempi ke 24.3.)

reaaliaineiden kokeet jaetaan seuraavasti:

to 25.3. uusi päivä biologia, filosofia, psykologia

pe 26.3. fysiikka, historia

ti 30.3. uusi päivä maantiede, uskonto, elämänkatsomustieto, yhteiskuntaoppi

ke 31.3. kemia, terveystieto

Täällä lisää infoa lautakunnalta: Ulkoinen linkkihttps://www.ylioppilastutkinto.fi/ajankohtaista/tiedotteet/1022-kevaan_ylioppilastutkinnon_koepaivia_muutetaan_koronavirustilanteen_jatkumisen_vuoksi

Jos olet jo käynyt ilmoittautumassa ja tämä muuttaa suunnitelmiasi, käy muuttamassa tietojasi opinto-ohjaajan luona.

Ajankohtaista

Ylioppilastutkintolautakunnan tiedote "Hyvä kevään 2021 ylioppilaskokelas" on nähtävänä lautakunnan verkkosivuilla: www.ylioppilastutkinto.fi > Ylioppilastutkinto > Tietoa kokelaille (suora linkki: https://www.ylioppilastutkinto.fi/ylioppilastutkinto/kokelaille).

Muuttuvan koronavirustilanteen takia tiedotetta päivitetään, jos siinä ilmoitetuissa asioissa tulee muutoksia. Ajantasaista tietoa koronavirustilanteen aiheuttamista poikkeuksista annetaan myös lautakunnan koronavirustiedotussivulla (https://www.ylioppilastutkinto.fi/koronavirukseen-varautuminen).