Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Tampereen aikuislukio

Tervetuloa Tampereen aikuislukioon!

Aikuislukiossa voit valmentautua pääsykokeisiin, suorittaa eri aineiden oppimääriä uudelleen tai opiskella kieliä tehokkaasti. Voit opiskella iltaisin oppitunneilla koulussa tai verkkokursseina etälukiossa. Tampereen aikuislukio tarjoaa aikuisille joustavan ja tehokkaan tavan lukion ja ylioppilastutkinnon suorittamiseen sekä tietojen täydentämiseen aineopiskelijana lukion eri aineissa.

Aikuislukiolaisia on kaikenlaisia ja kaikenikäisiä. Se juuri on koulumme rikkaus.

Aikuislukiossa annetaan myös tutkintotavoitteista aikuisten maahanmuuttajien perusopetusta ja lukioon valmistavaa opetusta.

HUOM! Wilmaan kirjautuessa käytetään uutta osoitetta: Ulkoinen linkkihttps://edutampere.inschool.fi

Käyttäjätunnukseksi tulee 13.4. alkaen entinen Wilma-tunnus, jonka jäljessä @edu.tampere.fi. (Esim. [email protected])

HUOMAA, että kirjautuminen klikataan alemmasta (ei vihreästä) laatikosta, jossa teksti: "Opiskelijoiden ja henkilökunnan kirjautuminen".


Seuraava opetusjakso, jolloin voi aloittaa opiskelun, alkaa 31.8.2021. - Elokuussa järjestetään abikursseja.

Elokuun abikurssit 16.8. - 30.8. englannissa, lyhyessä matematiikassa, ruotsissa ja äidinkielessä. Oppitunnit joka päivä klo 17.00 - 18.40 (äidinkieli ja ruotsi) ja klo 18.50 - 20.30 (matematiikka ja englanti). Ilmoittautuminen Wilman kautta 9.8. (aikuislukiolaiset) ja 11.8. (muiden lukioiden opiskelijat) alkaen. Päättökokeet/Preliminäärit 27.8. ja 30.8.

Syyslukukauden ensimmäisen jakson kursseille ilmoittautuminen aukeaa 24.8. (omat opiskelijat) ja 26.8. (muiden kaupungin lukioiden opiskelijat) ja päättyy 31.8. klo 16.

Opiskelijaksi ilmoittautuminen on tämän lukuvuoden osalta suljettu. Uudet opiskelijat voivat ilmoittautua opiskelijoiksi taas elokuun 9. päivästä alkaen oheisen linkin kautta:

Tärkeitä linkkejä