Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Konsertit, esitykset ja tilavuokraus

Esiintyjäpankki, Pulita biisistä -palvelu ja tilavuokraus

Tarvitsetteko musiikki- tai musiikkiteatteriesityksiä esim. syntymäpäiville, pikkujouluihin, erilaisiin juhliin ja tapahtumiin? Voitte tilata lukiomme taitavien opiskelijoiden esityksiä kohtuulliseen hintaan.

Haluatteko muistaa ystävääsi omalla biisillä, joka on tehty juuri häntä varten? Pulita biisistä -tiimimme tekee ystävällesi, yrityksellesi tai yhteisöllesi oman biisin – juuri sellaisen, kuin haluat! Musiikkilukion opiskelijat säveltävät, sanoittavat ja esittävät tilaamasi biisin. Voit esittää toiveita sisällöstä ja musiikkilajista (esim. jazz, pop, rock). Esimerkiksi lukion opettajat tilasivat taitavilta opiskelijoilta kappaleen läksiäislahjaksi kollegalleen. Korvaus sovitaan tilauskohtaisesti opiskelijoiden kanssa.

Tarvitsetteko tilaa esimerkiksi kokouksen tai tapahtuman järjestämiseen? Hatanpään lukion tilat ovat vuokrattavissa sekä yhteisöille että yksityishenkilöille. Lukiomme Mediateekki on hyvin varusteltu tila, jossa voitte järjestää esimerkiksi kokouksia ja seminaareja. Tilat ovat ulkopuolisille vuokrattavissa arkisin kello 16:n jälkeen.

Yhteyshenkilöt ja yhteystiedot

Sähköpostit muotoa [email protected]

Tilavuokraus yhteystiedot

Ville Vuorisalmi, rehtori (040 5872849)
Sami Peiponen, vahtimestari (040 8004422)

Musiikkiesitykset

Anu Rasimus (044 972 5173 )
Aki Lahnajoki (040 759 7473)

Musiikkiteatteriesitykset

Tuija Leppäharju (044 430 9361)