Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hatanpään lukio

Hatanpään lukio, HaLu, on viihtyisä, kodikas ja sopivankokoinen lukio Tampereen keskustan kupeessa, vehreän Arboretumin vieressä. Tuemme opiskelijan itsetuntemusta ja vastuullisuutta omasta opiskelustaan sekä annamme hänelle vahvat eväät elämässä selviämiseen.

Yleislukion isäksi HaLu on musiikin valtakunnallinen erityisen koulutustehtävän lukio. Erityistä koulutustehtävää toteutetaan musiikkilinjalla ja musiikkiteatterilinjalla. Musiikin tekemistä varten meillä on muun muassa äänitysstudio ja instrumenttiharjoitustiloja. Musiikkiteatteri yhdistää hyvin musiikin tekemisen ja monipuolisen ilmaisun.

Lukiossamme on noin 400 opiskelijaa. Opiskelija ei huku massaan, vaan saa hyvän ja henkilökohtaisen ohjauksen. Olemme panostaneet erityisesti juoheaan ryhmänohjaukseen. Opiskelija saa valinnoissaan apua. Musiikin lisäksi myös liikunnasta, matemaattis-luonnontieteellisistä aineista sekä ympäristöasioista on tarjolla runsaasti kursseja. Kansainvälinen toimintamme on vilkkainta Tampereella. Olemme mukana liikkuva opiskelu-hankkeessa. HaLu on kodikas, rento ja opiskeluun kannustava paikka.

Arkkitehti Bertel Strömmerin suunnittelema arvokas lukiorakennus on remontoitu ja modernilla teknologialla varustettu.

"Meidän koulussamme on tosi mukava opiskella..." Hatanpään lukion esittelyvideo 2020-2021