Siirry sisältöön

Lupa Liikkua

Lupa liikkua on tamperelainen tapa toteuttaa ja kehittää aktiivista päiväkoti- ja koulupäivää. Toiminta on jatkoa Liikkuva koulu ja Liikkuva varhaiskasvatus -työlle. Arkipäivän valinnat kasvatus- ja opetustyössä ovat hyvinvointiin tähtäävän toiminnan perusta jokaisessa yksikössä. Kehittämistyössä ovat tärkeässä roolissa kehittäjäverkostot päiväkodeissa ja kouluissa. Tampere on aktiivisesti mukana myös valtakunnallisessa kehittämistyössä.

Lupa Liikkua -tunnit

Lupa Liikkua -tunnit tarjoavat 1800 liikunnallista tuntia Tampereen päiväkodeille ja kouluille ympäri Tamperetta. Tunnit tapahtuvat päiväkoti- ja koulupäivän aikana. Tuntien tavoitteena on kehittää monipuolisesti motorisia perustaitoja ja välineenkäsittelytaitoja, tutustua erilaisiin liikuntamuotoihin ja -lajeihin sekä tuoda Tampereen liikuntaharrastusvalikoimaa tutuksi lapsille ja nuorille.

Tuntien sisältöinä on vaihtoehtoisesti mm: jalkapalloa, pesäpalloa, tennistä, sulkapalloa, salibandya, koripalloa, voimistelua, skeittausta, parkouria, tanssia, kiipeilyä, pyöräilyä, kuntosaliharjoittelua, painia, judoa, trikkausta, luistelua, hiihtoa, suunnistusta, yleisurheilua, cheerleadingiä, trampoliinihyppelyä sekä sisäleikkipuistossa peuhaamista.

Lupa liikkua yhteistyökumppaneitamme ovat muun muassa:
Salibandy Club Classic, DanceDaily, Dream Team Cheerleaders DTC ry, HopLop, House of Dance, Ilves ry, Kauppi Sports Center, KOOVEE, LastenKupla, LegendTrick Gym, Manse PP, Mansen Sulka ry, Mustavuori Oy, Perheliikuntakeskus Hippa, Salibandy Club Classic ry, Sisu ry, Studio Move, Tammer Golf ry, Tampereen Kiipeilykeskus, Tampereen Judo ry, Tampereen Jumppatiimi TAJU ry, Tampereen tennisseura, Tampereen Voimistelijat ry, Tampereen Pyrintö, Tanssistudio Razzmatazz, Tappara taitoluistelu ja Varalan urheiluopisto.