Siirry sisältöön

Lupa liikkua ja harrastaa

Lupa liikkua ja harrastaa sivun kansikuva

Lupa liikkua ja harrastaa on Tampereen varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen sekä perusopetuksen toimintakulttuuri, jonka tarkoituksena on tukea lasten ja nuorten hyvinvointia aina päiväkodista perusopetuksen loppuun asti.


Tampere on mukana harrastamisen Suomen mallissa. Harrastustoiminta on maksutonta sekä säännöllistä ja viikoittaista. Suomen mallissa yhdistyvät lasten ja nuorten kuuleminen harrastustoiveista, olemassa olevien hyvien käytäntöjen ja toimintatapojen koordinoiminen sekä koulun ja harrastustoimijoiden yhteistyö.

Lupa Harrastaa -ryhmät

Lupa harrastaa -ryhmiin voivat ilmoittautua tamperelaiset 1-9 lk oppilaat. Ryhmien toiminta käynnistyy pääosin viikolla 34, mutta ryhmiä alkaa myös myöhemmin syksyllä. Harrastuskalenteriin päivittyy uusia ryhmiä viikkojen 32 ja 33 aikana. Alla olevasta harrastuskalenterista pääset näkemään ryhmien kuvaukset sekä ilmoittautumaan. Kalenterissa näkyvät Lupa liikkua -toiminnot ovat suunnattu ainoastaan päiväkoti- ja koululaisryhmille. Niitä varaavat vain päiväkotien ja koulujen henkilökunta.


Lupa liikkua ja harrastaa -kokonaisuus


Lupa liikkua ja harrastaa -materiaali

Ota yhteyttä
Lupa liikkua ja harrastaa
sähköposti [email protected]


Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/lupaliikkuajaharrastaa