Siirry sisältöön

Kodin ja koulun yhteistyö

Helmi

Yhteydenpito koteihin tapahtuu pääsääntöisesti Helmi-järjestelmän kautta.

Ulkoinen linkkiHelmi
Jos järjestelmään kirjautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä koulumme Helmi-vastaaviin Heli Korte tai Anssi Herrala. Heidät tavoitat parhaiten sähköpostilla [email protected]

Vanhempainillat

Vanhempainilloissa saa ajankohtaista tietoa lukuvuoden tärkeimmistä asioista. Siellä voi tavata opettajia ja koulun muita toimijoita myös henkilökohtaisesti.

Seiskainfo tulevien 7. luokkien oppilaiden vanhemmille
tiistaina 11.12.2018 klo 17.30 ja 19.00. Tilaisuuksissa on sama sisältö.
Info on tarkoitettu kaikille koulupolun (Atala, Messukylä, Takahuhti) nykyisten 6. luokkalaisten huoltajille sekä mahdollisesti matematiikan painotukseen hakemista harkitseville.
Käynti A-talon auditorioon sisäpihan kautta.

Kielivalintailta 2. luokkalaisten vanhemmille tiistaina 8.1.2019
Opettajat esittelevät valittavia kieliä (englanti, ranska, saksa ja venäjä) ja opetusmateriaaleja A-talon käytävällä klo 17.30 alkaen.
Yhteinen tilaisuus A-talon auditoriossa klo 18.00.
Käynti sisäpihan kautta.

Arviointikeskustelut

Kaupungin opetussuunnitelman mukaan arviointikeskustelu käydään vähintään kerran lukuvuodessa marras-tammikuun välisenä aikana. Arviointikeskusteluun osallistuvat oppilas, huoltaja(t) ja opettaja sekä tarpeen vaatiessa oppilashuollon toimijoita. Arviointikeskustelussa käsitellään oppilaan kehityksen ja opintojen kannalta oleellisia aiheita.

Vanhempainyhdistys

Koulussamme toimii vanhempainyhdistys, jonka ensisijaisena tarkoituksena on toimia linkkinä oppilaiden, kotien ja koulun välillä. Yhdistys haluaa tukea koteja ja koulua luomaan yhdessä hyvän oppimis- ja kasvuympäristön Takahuhdin koulun oppilaille.

Vanhempainyhdistys jakaa koulun oppilaille stipendejä sekä tukee rahallisesti luokkaretkiä, leirikouluja ja muuta ryhmäytymistä tukevaa toimintaa. Yhdistys tekee myös esityksiä ja antaa lausuntoja kouluun ja koulunkäyntiin liittyvistä asioista.

Järjestämme lukuvuoden kuluessa myös erilaisia teemailtoja ja luentoja.

Toimintansa tukemiseksi yhdistys hankkii varoja mm. järjestämällä myyjäisiä ja erilaisia tapahtumia.

Lisätietoja yhdistyksen nettisivuilta:

Ulkoinen linkkiTakahuhdin koulun vanhempainyhdistys