Siirry sisältöön

Aamu- ja iltapäivätoiminta, Lupa Liikkua ja Harrastaa

Kalevanpuiston koulutalo

Aamu- ja iltapäivätoiminta

Kalevanpuiston koulutalossa tarjotaan koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaa peruskoulun 1.-9. vuosiluokkien oppilaille. Ryhmissä on lapsia keskimäärin 6-12 ja ohjaajia kahdesta neljään. Aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajina toimivat koulunkäynninohjaajat.

Aamu- ja iltapäivätoimintaa tarjotaan koulupäivinä kello 12.00-17.00 ja aamutoimintaa kello 7.00-8.00 välisenä aikana. Oppilaalle voidaan siis hakea paikkaa pelkkään iltapäivätoimintaan tai sekä aamu- että iltapäivätoimintaan. Vaihtoehtoisesti oppilas voi osallistua lyhennettyyn iltapäivätoimintaan, joka tarkoittaa, että kerhossa ollaan joko enintään kolme tuntia päivittäin tai enintään kolmena päivänä viikossa.

Toimintamme tavoitteena on tukea lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä, mahdollistaa vanhempien työssäkäynti ja tarjota kerholaisille mielekästä toimintaa turvallisessa ympäristössä. Toimintaa ohjaavat opetushallituksen laatimat perusteet ja kuntakohtainen toimintasuunnitelma.

Toiminnan sisältö muotoutuu yksilöllisestä tuen tarpeesta sekä lasten ja nuorten mielenkiinnon kohteista. Päivittäinen perusohjelma sisältää ulkoilua, lepäämistä, musiikkia, liikuntaa, kädentaitoja ja leikkiä. Toiminta sisältää välipalan. Kaikessa toiminnassa ja arjen askareissa pyrimme tukemaan lasten omatoimisuutta, sosiaalisia taitoja ja kommunikaatiota. Tarvittaessa käytämme vaihtoehtoisia kommunikaatiomenetelmiä (tukiviittomat, pcs-kuvat).

Eija Nyrhilä hoitaa Kalevanpuiston koulutalon aamu- ja iltapäivätoimintaan liittyviä asioita koskien toimintaan hakemista, palveluntarpeen muutoksia, maksuasioita, koulujen loma-aikojen toimintaa tai muuten toiminnan sisältöä. Häneen voi olla yhteydessä puhelimitse (ma-pe klo 9.30-15) puh. 040 806 3857 sekä [email protected]

Päivittäisissä asioissa voi olla yhteydessä suoraan kerhoryhmiin, puh. 0400 279 446.

Aamu- ja iltapäivätoiminnan verkkosivut

Loma-ajan toiminta

Koulujen loma-aikoina tarjotaan toimintaa niille oppilaille, joiden vanhemmilla ei ole mahdollisuutta lomaan kyseisenä aikana. Toimintaa järjestetään arkisin klo 8-17 välisenä aikana.

Tiedustelut syys-, joulu-, talvi- ja kesäloma-aikojen toiminnasta Eija Nyrhilä.


Tuntiopettaja
Eija Nyrhilä
puhelin 040 806 3857
sähköposti [email protected]