Siirry sisältöön

Kodin ja koulun yhteistyö

Vanhempainyhdistys ([email protected])

Koiviston koulun vanhempainyhdistyksen tavoitteena on tukea koulun ja kodin välistä yhteistyötä, koulun toimintaa sekä oppilaiden opiskelumahdollisuuksia. Vanhempainyhdistys on avoin kaikille koulun oppilaiden vanhemmille ja huoltajille.

Vanhempainyhdistys järjestää Koiviston koulun oppilaille elämyksiä koulussa ja mahdollisuuksia retkeilyyn. Olemme kustantaneet vuosittain eka- ja tokaluokkalaisten adventtikuljetukset sekä kuudesluokkalaisten bussikuljetukset tiedekeskus Heurekaan. Vanhempainyhdistyksen tukemana koululla on järjestetty konsertteja ja teatteriesityksiä piristämään koulutyötä.

Pyrimme parantamaan myös koulun ja lähiympäristön turvallisuutta olemalla epäkohdista yhteydessä kaupungin virkamiehiin. Kodin ja koulun yhteistyötä pyrimme parantamaan järjestämällä koulun yhteisiä vanhempainiltoja sekä osallistumalla paikallisten toimijoiden yhteisiin perhetapahtumiin.

Vanhempainyhdistys kerää varoja järjestämällä koulun juhlissa ja Koivistonkylän alueen tapahtumissa kahvituksia, myymällä vanhempainyhdistyksen kasseja sekä kannatusmaksuilla.

Liity Koiviston koulun vanhempainyhdistyksen suljettuun Facebook-ryhmään!

Johtokunnan kokoonpano 2019–2020

Johtokunnan puheenjohtaja Essi Sariola-Leikas
Varapuheenjohtaja Seija Haapa
Rahastonhoitaja Outi Lehtinen
Sihteeri Heidi Rautiainen (sijalla Anna Sankari 31.12.2019 asti)
Tiedotusvastaava Pauliina Pelkonen
Jäsen Said Benamar

Opettajajäseninä johtokunnan kokouksissa vuorottelevat:

  • Minna Viskari (rehtori)
  • Pihla-Terttu Oksanen (luokanopettaja, apulaisrehtori)
  • Lari Sädekoski (luokanopettaja)
  • Marianne Ekola-Nieminen (luokanopettaja)
  • Riikka Leino (luokanopettaja)

Helmiviestintä

Käytössämme on Helmi, sähköinen reissuvihko, joka palvelee viestintää kodin ja koulun välillä. Helmistä löytyvät myös lukujärjestys, tulevat kokeet, koearvosanat, poissaolot ja tuntimerkinnät sekä tuen lomakkeet.
Huoltajat saavat omat tunnukset Helmiin. Toivomme huoltajien rastittavan sekä sähköposti- että tekstiviestikohdat "omat tiedot" -sivulla. Näin nopea tiedottaminen onnistuu tarvittaessa varmasti.

Alla olevasta tiedostosta pääset tutustumaan Helmin käyttöön tarkemmin.

Poissaolot

Kouluaikana tehdyt lomamatkat tulee harkita tarkasti. Mikäli oppilas tarvitsee tilapäisesti vapautuksen koulutyöstä, hakemuksen saa opettajalta tai koulun kotisivulta Lomakkeet-osiosta.

Huoltaja vastaa lapsen oppimisesta lomamatkan aikana ja oppilas on velvollinen tekemään opettajan antamat tehtävät.

Jos lapsi on poissa sairauden vuoksi, hänen tulee selvittää luokkakavereilta tai opettajalta poissaolonsa aikana tehdyt tehtävät ja tehdä ne oman kuntonsa mukaan mahdollisimman pian. Oppilas on oikeutettu saamaan tukiopetusta.

Tulosta täältä oppilaan tilapäinen vapauttaminen: https://www.tampere.fi/liitteet/o/unnamed_3585/tilapvapauttaminen.pdf

Linkkejä