Siirry sisältöön

Kodin ja koulun yhteistyö

Helmi-viestintä

Hatanpään koululla on käytössä sähköinen Helmi-järjestelmä kodin ja koulun välisessä viestinnässä, kotitehtävien ilmoittamisessa ja poissaoloseurannassa.

Kirjautuminen osoitteessa Ulkoinen linkkihttps://tampere.helmi.fi/

Huoltajan helmitunnukset

Huoltajille toimitetaan tunnukset jo alakoulun aikana, oppilaan siirtyessä yläkoulun puolelle samat tunnukset pysyvät käytössä automaattisesti. Ehdottoman tärkeää on tunnusten henkilökohtaisuus, huoltajan tunnusten käyttö vastaa huoltajan allekirjoitusta. Oppilaan käyttöön huoltajan tunnuksia ei siis saa luovuttaa, oppilaat saavat käyttöönsä omat Helmi-tunnuksensa yhdessä koulun muiden tunnusten kanssa.

Muuton tai koulunvaihdon vuoksi Helmen käytön alottavat huoltajat voivat ottaa yhteyttä koulun helmivastaavaan tai luokanvalvojaan.

Mikäli huoltajalla on saman kunnan alueella useamman koulua käyvän huollettavan vuoksi monta eri helmitunnusta, voidaan tunnukset yhdistää pyydettäessä koulun helmivastaavan toimesta.

Helmen salasana unohtunut?

Huoltaja pystyy palauttamaan salasanansa sähköpostin avulla Helmen pääsivun "Apua"-linkin kautta. Salasanan palauttamisessa tulee käyttää Helmen tietoihin tallennettua sähköpostia ja huoltajan Helmen käyttäjätunnusta. Oppilaat kysyvät unohtunutta salasanaansa koululla, jotta salasana vaihtuu onnistuneesti kerralla kaikkiin oppilaiden tunnuksilla käytössä oleviin järjestelmiin.

Ongelmatapauksissa ota yhteyttä koulukohtaiseen Helmen ylläpitäjään eli helmivastaavaan.

Hatanpään koulun helmivastaavat Janne Koponen (yläkoulu) ja Kati Lehikoinen (alakoulu)


Hatanpään koulun vanhempainyhdistys, vuosiluokat 1-6

Vanhempainyhdistyksen omat sivut löytyvät osoitteesta Ulkoinen linkkihttp://harmalanvanhemmat.omasivu.fi

Yhdistyksen johtokunnan puheenjohtajan sähköpostiosoite on [email protected]

Härmälän koulutalon vanhempainyhdistyksen toiminnan tavoitteet
– Toimia koulun henkilökunnan ja oppilaiden vanhempien yhteistyökanavana
– Tukea koteja ja koulua pyrkimyksissä luoda lapsille hyvä oppimis- ja kasvuympäristö
– Tuoda esille vanhempien kannanottoja koulua ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä

Vanhempainyhdistyksen toiminnan rahoittaminen

Vanhempainyhdistyksen toiminta rahoitetaan pääasiassa eri tapahtumista saaduilla tuotoilla, kannatusmaksuilla, valokuvauksen järjestelykorvauksella ja kaupungin toiminta-avustuksella.

Varoillaan yhdistys mm. tukee luokkaretkien ja kulttuuritapahtumien järjestämistä sekä oppilaskunnan toimintaa. Lisäksi varoilla kustannetaan esimerkiksi nokkahuiluja, Hymy-patsaita ja ruusuja oppilaille.

Vanhempainyhdistyksen järjestämiä tapahtumia

Yhdistys pyrkii järjestämään kevät- ja syyskaudella muutamia tapahtumia, suurimpana tapahtumana Härmälän turvallisuuspäivä toukokuussa. Lisätietoja menneistä ja tulevista tapahtumista on yhdistyksen omilla nettisivuilla.

Vanhempainyhdistyksen jäsenet ja johtokunta

Vanhempainyhdistyksen jäseniä ovat kaikki Härmälän koulun oppilaiden vanhemmat. Toimintaa johtaa jäsenten valitsema johtokunta. Yhdistyksen kokoukset ovat avoimia kaikille. Omilta nettisivuilta löytyvät edellisten kokousten pöytäkirjat, tiedot tulevista kokouksista ja kunkin lukuvuoden johtokunta.

Tiedottaminen

Kokouksista ja muista tapahtumista tiedotetaan pääosin sähköpostilla. Sähköpostilistalle pääsee ilmoittamalla oman sähköpostinsa osoitteeseen [email protected]

Tapahtumista ilmoitellaan myös Helmen kautta ja joskus oppilaiden mukana kotiin jaettavilla mainoksilla. Suosittelemme sähköpostilistalle liittymistä!

TERVETULOA TOIMIMAAN KANSSAMME, JOUKKOON OTETAAN MIELELLÄÄN MUKAAN UUSIA VANHEMPIA!

Hatanpään koulun vanhempainyhdistys, vuosiluokat 7-9

Hatanpään koulutalon vanhempainyhdistyksen toiminnan tavoitteet

– Toimia koulun henkilökunnan ja oppilaiden vanhempien yhteistyökanavana
– Tukea koteja ja koulua pyrkimyksissä luoda lapsille hyvä oppimis- ja kasvuympäristö
– Tuoda esille vanhempien kannanottoja koulua ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä

Vanhempainyhdistyksen toiminta

Vanhempainyhdistys käyttää kaikki varansa koulun oppilaiden hyväksi. Vanhempainyhdistys kustantaa oppilaille kulttuuritilaisuuksia ja vierailijoita, myöntää stipendejä ja tukee välitunti- ja harrastustoimintaa koulussa.

Yhdistyksen toiminnan tukemiseksi kerätään vapaaehtoinen jäsenmaksu, jonka suuruus on 10 €/perhe. Summa pyydetään maksamaan vanhempainyhdistyksen tilille.
Tilinumero: FI68 1682 3000 0013 36.
Viite: 20145

Vanhempainyhdistyksen toiminta rahoitetaan jäsenmaksuilla, valokuvauksen järjestelykorvauksella ja kaupungin toiminta-avustuksella.

Vanhempainyhdistyksen jäseniksi voivat liittyä kaikki Hatanpään koulutalon oppilaiden vanhemmat. Toimintaa johtaa jäsenten valitsema johtokunta. Kokouksiin ovat tervetulleita kaikki oppilaiden vanhemmat ja koulun opettajat. Kokouksista ilmoitetaan huoltajille Helmi-viestien välityksellä. Toivotamme myös tervetulleeksi vanhempainyhdistyksen fabookryhmään:Ulkoinen linkkiHatsun pulinaboksi -facebookryhmään
Lisätietoja toiminnasta [email protected] ja koululta Sari Kolarilta

Tervetuloa toimimaan kanssamme, joukkoon otetaan mielellään mukaan uusia vanhempia!