Siirry sisältöön

Etelä-Hervannan koulu

Yhtenäiskoulu Tampereen yliopiston Hervannan kampusalueella

Avaintaitojamme ovat: Kunnioitan muita, otan vastuun ja olen sisukas.

Etelä-Hervannan koulu on luokkien 0 - 9 yhtenäiskoulu, joka tarjoaa monipuolista koulutusta ja antaa hyvät valmiudet jatko-opintoihin. Korostamme erityisesti suvaitsevaisuutta, oikeudenmukaisuutta sekä vastuuta itsestä ja ympäristöstä.

Koulumme toimintakulttuurissa korostuu käyttäytymisen ohjaaminen myönteiseen suuntaan. Keskiössä on oppilaiden luonteenvahvuuksien ja myönteisten tunteiden tunnistaminen ja hyödyntäminen.

Koulussamme työskentelee noin 850 oppilasta ja yli 80 opettajaa. Lisäksi koulussa toimii esiopetus, jossa on noin 120 lasta.

Etelä-Hervannan koulu toimii kahdessa toimipisteessä, joista toinen sijaitsee Tampereen teknillisen yliopiston Konetalon 3. ja 4. kerroksessa. Konetalossa opiskelevat luokat 1 - 9, kolme perusopetuksen valmistavaa ryhmää ja kuusi erityisopetuksen luokkaa. Lisäksi koulussamme on 9. luokalla joustavan perusopetuksen JOPO-luokka. Pelipuiston koulutalossa opiskelee sekä alakoulun että erityisopetuksen luokkia.

Vuosiluokilla 7 - 9 koulussamme on mahdollista opiskella Kokeellinen tiede- painotteisella luokalla.

Etelä-Hervannan koulun toimipisteet

Etelä-Hervannan koulu
Konetalo
Korkeakoulunkatu 6
3. ja 4. kerros
33720 Tampere

Etelä-Hervannan koulu
Pelipuiston koulutalo
Teekkarinkatu 17
33720 Tampere

Saapuminen Konetalolle

Vieraat

Linja-autolla saavuttaessa lähimmät pysäkit ovat Hermiankadulla (pysäkkinumero 3704) ja Hervannan valtaväylällä (pysäkkinumero 3524).

Autolla tullessa maksulliset pysäköintipaikat ovat Hervannan valtaväylältä käännyttäessä Korkeakoulun kadulla. Lisätietoa pysäköinnistä:Ulkoinen linkkiHervannan kampus - tieteen, teknologian ja yhteistyön keskittymä

Sisäänkäynti koulun tiloihin tapahtuu A- tai B-portaan kautta. Koulun hallintotilat ja yläkoulun tilat ovat 3. kerroksessa ja alakoulun tilat 4. kerroksessa.

Oppilaat

Sivun yläosan kuva: Anna-Kaisa Torvinen