Siirry sisältöön Siirry suoraan hakuun
Etusivu / Tilavuokraus / Tilavuokraushinnat

Tilavuokraushinnat

Sampolan tilojen vuokrauksessa käytetään voimassa olevia kulttuuri- ja vapaa-aikajohtajan päätöksen mukaisia listahintoja. Annamme listahinnoista poikkeavia tarjouksia vain todella suurissa tilaisuuksissa.

Varauksen vahvistuksen yhteydessä annetaan vuokraajalle laskelma vuokrista ja muista kustannuksista varauslomakkeen mukaisesti. Muita kustannuksia voivat olla esimerkiksi vahtimestarin ja teknisen henkilöstön palvelut sekä siivous ja mahdollinen tekniikkatilan vuokra.

Vuokraajan tulee määritellä vuokra-aika siitä, kun saapuu Sampolaan aina siihen asti, kun viimeinen poistuu Sampolasta. Työväenopisto suunnittelee vahtimestarien työvuorot varausten mukaan. Myös teknisen henkilöstön aika tulee määritellä sen mukaan milloin ääni/valomiehen tulisi olla paikalla. Ääni- ja valosuunnittelu eivät kuulu ääni- ja valomiesten tehtäviin.

Lopulliseen vuokralaskuun lisätään alkuperäisen varauksen ulkopuolinen käyttöaika ja mahdolliset lisätilat, joita ei varauksessa ollut mainittu sekä tarvittavan työvoiman lisäkulut. Suuremmissa tilaisuuksissa vuokralainen maksaa myös tilojen lisäsiivouksen oheisen hintaliitteen mukaisesti. Useamman päivän varauksissa lisävälisiivouksesta sovitaan erikseen.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin asiakkaan varausajan perumisen päättymisaikaan saakka.