Siirry sisältöön Siirry suoraan hakuun
Etusivu / Tilavuokraus / Tilavuokrausehdot

Tilavuokrausehdot

Sampola käyttää vuokrattavia tiloja ensisijaisesti omaan toimintaansa. Tiloja vuokrataan niiden ollessa vapaina. Vuokraajan tulee tutustua Sampolan tilavuokrausehtoihin huolellisesti.

Valtioneuvoston linjausten mukaisesti Sampolan tilat ovat vuokrattavissa ulkopuolisille jälleen 1.6.2020 alkaen. Tapahtumia järjestetään pääasiassa enintään 50 henkilölle. Ulkoinen linkkiJos järjestelyissä noudatetaan Ulkoinen linkkiTHL:n ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta , voidaan järkestää myös yli 50 henkilön tilaisuuksia. Vastuu tilan turvallisesta käytöstä on varaajalla.

Huomaathan, että vuokrattavien tilojen maksimihenkilömäärää on Sampolassa toistaiseksi laskettu. Kysy lisää [email protected]


Tässä muutamia poimintoja:

  • Tilojen varaaminen ja vuokraus edellyttävät aina kirjallista hakemusta. Poikkeustapauksissa asiakkaalle voidaan myöntää lupa alustavaan varaukseen, mikä on vahvistettava kirjallisella hakemuksella kahden viikon sisällä tai se raukeaa. Tilavarausten perumisesta on kerrottu tilanvuokrausehdoissa.
  • Rehtori voi erityisestä syystä muuttaa varausaikaa tai peruuttaa sen ilmoittamalla siitä asianomaiselle kuukautta ennen varauksen ajankohtaa.
  • Varausaikaan tulee sisällyttää sekä tilaisuuden rakentaminen että purkaminen tiloihin saapumisesta niistä poistumiseen saakka. Mikäli opistolla ei ole muuta toimintaa, vahtimestari tulee töihin ja avaa Sampolan ilmoitetun vuokrausajan alkaessa ja sulkee sen ilmoitetun vuokrausajan päättyessä.
  • Teknisistä järjestelyistä sekä juhlasalin valo- ja äänimiehistä on sovittava vahtimestari Tomi Behmin kanssa (tomi.behm(a)tampere.fi). Juhlasalin äänipöytänä toimii Yamaha QL 5 ja valopöytänä MA Dot 2. Lisätietoa laitteistosta pyydettäessä.
  • Vuokraa peritään vahvistettujen hintojen mukaan. Tilavuokrien lisäksi laskutetaan mm. valo- ja äänimiehen palveluista, viikonlopun ja opiston opetuskauden ulkopuolisista iltavahtimestaripalveluista, järjestely- ja lisävalvontapalveluista ja siivouspalveluista. Tilaisuuden jälkeen lähetetyssä laskussa on eriteltynä tilavuokrat ja työkustannukset. Vuokralaskuun lisätään alkuperäisen varauksen ulkopuolinen käyttöaika, lisäluokat ja muut tilat sekä lisäpalveluista aiheutuneet kulut.
  • Vaatesäilytys ja kahviopalvelut tilataan yhteistyökumppaneiltamme: Vaatesäilytyspalveluja voi tilata Tampereen työväenopiston opiskelijat ry:ltä numeroista 044 349 1031 tai 0400 994 767. Kahviopalveluja voi tilata Pirkanmaan Voimialta kahvion aukioloaikoina puh. 040 806 3288 (klo 7.00 - 15.00), puh. 040 806 3407 (klo 15.00 jälkeen) tai tammerkoskenlukio.keittio(a)tampere.fi
  • Sampolassa pidettävien tilaisuuksien ilmoittelussa on selvästi mainittava vuokraajan nimi.