Siirry sisältöön Siirry suoraan hakuun
Etusivu / Opistoinfo / Tietosuoja

Tietosuoja

Henkilötietojen käsittely

Tampereen työväenopisto rekisterinpitäjänä tallentaa henkilötietojanne työväenopiston asiakasrekistereihin. Asiakasrekisterit koostuvat paperiasiakirjoista ja sähköisesti ylläpidettävästä opiskelijahallintojärjestelmästä.

Rekistereistä on laadittu tietosuojaseloste, jossa yhdistyvät rekisteriseloste ja informointiasiakirja. Tietosuojaselosteesta ilmenevät mm. rekisterien tietosisältö, asiakastietojen käyttötarkoitus sekä säännönmukaiset tietolähteet. Lisäksi rekisterin sähköisestä ylläpitojärjestelmästä, kurssihallintaohjelma HelleWistä on erillinen tietojärjestelmäseloste.

Ilmoittautuessasi kurssille annat opistolle luvan lähettää sinulle tietoa kurssiasi koskevasta tiedosta postitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Opiskelijalla on oikeus tarkistaa itseään koskevat tiedot sekä oikeus vaatia mielestänne virheellisen tai tarpeettoman tiedon poistamista tai oikaisemista. Jos haluat tarkastaa, mitä tietoja sinusta itsestäsi tai huollossasi olevista lapsista on tallennettu työväenopiston opiskelijarekisteriin, toimita pyyntösi Tampereen kaupungin kirjaamoon rekisteritietojen tarkastuspyyntölomakkeella. Siirry sitä varten Tampereen kaupungin sivulle Ulkoinen linkkiRekisteröidyn oikeudet ja niiden toteuttaminen Jos vaadit asiakasrekisterissä olevien tietojen korjaamista, käytä rekisteritietojen oikaisupyyntöä.

Henkilötiedot ovat salassa pidettäviä eikä niitä voida luovuttaa ulkopuolisille ilman henkilön suostumusta, muulloin kuin laissa erikseen säädetyssä tilanteessa.