Siirry sisältöön Siirry suoraan hakuun
Etusivu / Kurssit / Poimintoja

poimintojA

Työväenopiston opiskelijoita erilaisilla opiston kursseilla. Harrastusmahdollisuudet ovat monet

Kurssien toteutumisesta päätetään aina noin viikkoa ennen kurssien alkamista. Mikäli alkamiselle asetettu opiskelijamäärän minimi ei siihen mennessä ole täyttynyt, kurssi perutaan. Perutusta kurssista ilmoitetaan ilmoittautuneille tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Monilla kursseilla on tilaa vielä kurssien alkamisen jälkeenkin. Lukukauden ensimmäisen kuukauden lopulta alkaen julkaisemme viikottain listauksia kursseista, jotka avautuvat alkuruuhkan jälkeen, ja joissa on vielä tilaa.

Ilmoittautumisohjelman Ajankohtaista-valikosta löydät myös lukukauden aikana suunniteltuja Ulkoinen linkkiPOP-UP -kursseja , joita ei löydy esitteestä. Tutustu myös Ulkoinen linkkikielten lyhytkursseihin .


Valokeilassa

Monen harmiksi maaliskuussa 2020 lähiopetuksemme keskeytyi. Mutta sekä meidän että opiskelijoiden iloksi osa tuntiopettajistamme lähti mukaan opiston blogihaasteeseen!

Blogihaasteessa opettajat kirjoittivat ja/tai kuvasivat opetukseensa liittyvää materiaalia kukin omalla tyylillään. Saimme lukuisista tuotoksista koottua erilaisia uusia sarjoja teitä ilahduttamaan!

Julkaisemme toukokuusta syyskuuhun, heinäkuun kesätaukoa lukuun ottamatta, noin neljä kertaa viikossa postauksia, joiden kautta opettajat kuvaavat työtään. Pääset postauksiin joko suoraan nettisivuiltamme tai opiston some-linkkien kautta.

Mukana on mielenkiintoisia näkökulmia harrastamiseen blogipalstalla Harrasta opiskelua - opiskele harrastusta , erilaisia kurssikuvauksia opettajilta sekä opettajien haastatteluja . Lisäksi osa opettajistamme on jakanut meille erityisesti kädentaitoihin liittyviä työohjeita Tietoa ja taitoa opettajilta. Niihin pääset tutustumaan aineryhmien sivuilta.

Pysy mukana harrastamisessa ja seuraa meitä somessa! Ehkä saat postauksista paitsi tietoa, niin myös uusia ideoita syksyyn!

Löydät meidät myös Ulkoinen linkkiFacebookista ja Ulkoinen linkkiInstagramista .