Siirry sisältöön Siirry suoraan hakuun
Etusivu / Ilmoittautuminen / Perumisehdot

Kurssin peruminen

Kurssin maksamatta jättämisen infokupla

Jos ilmoittautuneita ei ole riittävästi, opisto peruu kurssin. Kurssin peruuntuminen ilmoitetaan pääsääntöisesti tekstiviestillä. Ajantasaiset kurssitiedot löytyvät ilmoittautumissivuilta, jonne pääsee kotisivujen kautta.

Jos opiskelija peruu kurssipaikan, se on tehtävä kirjallisesti, 7 päivää ennen kurssin alkamista tehty peruminen on ilmainen

Voit perua:

  • Internet-ilmoittautumisen peruuttaminen -toiminnolla
  • Sähköpostilla: [email protected]
  • Tekstiviestillä: 040 806 2365 tai 040 133 1463, muista merkitä viestiin nimesi, lähetyspäivä ja kurssinnumero
  • Postitse - varmista, että ehtii ajoissa
  • Toimistolla kirjallisesti

Tarkista internet-perumisen onnistuminen. Säilytä dokumentti perumisesta. Kurssipaikkaa ei voi perua jättämällä kurssia maksamatta tai ilmoittamalla opettajalle!

Jos kurssin alkuun on perumishetkellä alle 7 päivää, opisto perii 20 euroa toimistomaksuna. Maksu sisältää laskutuslisän. Kurssipaikasta, jota ei ole peruttu ennen kurssin alkamista laskutetaan koko kurssimaksu. Jos maksu joudutaan laskuttamaan, siihen lisätään laskutuslisä (5 €)

Maksullisilla kursseillamme ei ole ilmaisia tutustumiskäyntikertoja. Muistathan ilmoittautua ennen kurssille tuloasi.

Opisto ei vastaa opistosta riippumattomista syistä johtuvista kurssikertojen tai kurssien peruuntumisesta.

Kurssit toteutuvat, jos kurssilla on vähimmäismäärä ilmoittautuneita opiskelijoita viikkoa ennen kurssin alkua. Jos ilmoittautuneita ei ole riittävästi, opisto peruu kurssin. Peruuntuminen ilmoitetaan pääsääntöisesti tekstiviestillä. Viestissä kerrotaan myös ohjeet maksupalautuksia varten. Samat ohjeet löydät kirjautuessasi Ilmoittautumissivulla alasivulle Omat tiedot.