Siirry sisältöön Siirry suoraan hakuun
Etusivu / Ilmoittautuminen / kohdennetut maksuvälineet

KOHDENNETUT MAKSUVÄLINEET eli liikunta- ja kulttuurietuudet

Kohdennetuilla maksuvälineillä maksetaan ilmoittautumisen jälkeen, mutta ennen kurssin alkamista. Kurssin peruuntuessa maksun voi siirtää toiselle kurssille, mutta ei palauttaa muuhun käyttöön.

Kohdennetuilla maksuvälineillä voi maksaa liikuntakursseja sekä kädentaitojen ja taideaineiden kursseja, ei kuitenkaan taiteen perusopetuksen maksuja (Verohallinto A195/200/2017). Työnantajan antamat omaehtoiseen kulttuuri- ja liikuntatoimintaan tarkoitetut verovapaat setelit ovat henkilökohtaisia, siksi niillä voi maksaa vain setelin saajan kurssimaksuja.

  • Työväenopiston kurssimaksun voi maksaa Smartum Kulttuuri- ja Liikuntaseteleillä, Tyky-Kuntoseteleillä ja Virikeseteleillä. Paperisilla kohdennetuilla maksuvälineillä maksetaan toimistoon. Setelien tulee kattaa koko kurssimaksu.
  • Smartum liikunta- ja kulttuurisaldolla sekä Ticket Mind & Body -sirukortilla maksetaan Sampolan kirjaston tietotorille. Maksamaan mennessäsi hae laskutiedot Sampolan toimistosta.
  • Sähköisillä maksuvälineillä maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Älä ilmoittaudu yhtä aikaa kursseille, joita et voi maksaa kohdennetuilla maksuvälineillä. Myös liikunta- ja kulttuurikursseille kannattaa ilmoittautua erikseen. E-passilla voit asioida myös toimistossa.
  • Mobiilimaksut Eazybreakillä maksetaan toimistoon.

Edenred, SmartumPay ja Eazybreak mobiilimaksut eivät käy työväenopiston kurssimaksujen maksamiseen.

Siirry maksamaan kuvake, jossa myös mainitaan Smartumilla maksaminen

Smartum saldolla sekä ePassin Sportti- & Kulttuuripassilla voi maksaa netissä ilmoittautumisen yhteydessä tai vahvistusviestin linkin kautta aina kurssin alkamiseen saakka ilman erillistä laskua.


Mikäli olet ilmoittautunut useammalle kurssille yhtä aikaa, maksulinkki sulkeutuu ensimmäistä alkavaa kurssia edeltävänä päivänä.

HUOM. jos aiot maksaa Sportti-saldolla (epassilla), voi samaan ostoskoriin valita vain tanssi-, terveysliikunta- ja joogakursseja.

Seteleillä ja korteilla voit maksaa maksun vielä laskun tultuakin. Huomaathan, että et voi maksaa laskutuslisää (5 €) kohdennetuilla maksuvälineillä. Lasku maksetaan Sampolan kirjaston tietotorilla.