Siirry sisältöön Siirry suoraan hakuun
Etusivu / Ilmoittautuminen / kohdennetut maksuvälineet

KOHDENNETUT MAKSUVÄLINEET eli liikunta- ja kulttuurietuudet

Kohdennetuilla maksuvälineillä maksetaan ilmoittautumisen jälkeen, mutta ennen kurssin alkamista. Kurssin peruuntuessa maksun voi siirtää toiselle kurssille, mutta ei palauttaa muuhun käyttöön.

Kohdennetuilla maksuvälineillä voi maksaa liikuntakursseja sekä kädentaitojen ja taideaineiden kursseja, ei kuitenkaan taiteen perusopetuksen maksuja (Verohallinto A195/200/2017). Työnantajan antamat omaehtoiseen kulttuuri- ja liikuntatoimintaan tarkoitetut verovapaat setelit ovat henkilökohtaisia, siksi niillä voi maksaa vain setelin saajan kurssimaksuja.

  • Paperisilla Smartum Kulttuuri- ja Liikuntaseteleillä, Tyky-Kuntoseteleillä ja Virikeseteleillä maksetaan ennen kurssin alkamista toimistoon. Seteleiden tulee kattaa koko kurssimaksu. Kurssin alkamisen jälkeen laskun voi maksaa seteleillä Sampolan kirjaston tietotorille.

  • Edenred -sirukortilla maksetaan Sampolan kirjaston tietotorille. Kun menet maksamaan, hae laskutiedot Sampolan toimistosta.

  • Sähköisillä maksuvälineillä maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Älä ilmoittaudu yhtä aikaa kursseille, joita et voi maksaa kohdennetuilla maksuvälineillä.

  • Jos haluat maksaa mobiilimaksuna E-passilla, Eazybreakillä tai SmartumPaylla, ota yhteyttä toimistoon. Mobiilimaksuja ei voi maksaa kurssin alkamisen jälkeen.

Kohdennetuilla maksuvälineilä ei voi maksaa laskutuslisää (5 €).
Jos kurssi peruuntuu, maksun voi siirtää toiselle kurssille. Maksua ei voi palauttaa rahana.

  • Kurssimaksua ei verottajan ohjeiden mukaan voida palauttaa asiakkaalle rahana, jos se on maksettu työnantajan tarjoamalla tyky-setelillä.

  • Työnantajan tarjoaman edun voi käyttää toiseen tyky-seteliin oikeuttavaan kurssiin.Siirry maksamaan kuvake, jossa myös mainitaan Smartumilla maksaminen