Siirry sisältöön Siirry suoraan hakuun
Etusivu / Ilmoittautuminen

KUINKA ILMOITTAUDUN KURSSEILLE?

Ilmoittautuminen INTERNETISSÄ (24 t/vrk) ja kurssien selaaminen kurssitarjottimelta:

Maksullisilla kursseillamme ei ole ilmaisia tutustumiskäyntikertoja

Ilmoittautuessasi verkossa kannattaa ilmoittaa toimiva sähköpostiosoite. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin ilmoittautumisestasi. Viestissä on myös maksulinkki, mikäli yksikään kursseista ei ole vielä alkanut. Säilytä viesti koko kurssin ajan. Jos et ole saanut viestiä, tarkista ensin roskapostisi.

Joskus ruuhka-aikana vahvistusviesti voi jäädä tulematta, tarkista silloin ilmoittautumisen onnistuminen ilmoittautumissivuilta tai ota yhteyttä toimistoon. Ilmoittautumisen tarkistaminen on opiskelijan vastuulla.

Ilmoittautuminen lukuvuonna 2021-2022

KUINKA ILMOITTAUDUN KURSSEILLE?

Ilmoittautuminen syksyn kursseille on alkanut netissä 1.8.2021 klo 12.00 ja puhelimitse 17.8.2021 klo 12.00.

Syksyn 2021 kurssiohjelma on julkaistu kesäkuun lopussa. Paperinen esite on jaettu ilmaisjakeluna Tampereella ja Ylöjärvellä ke 28.7.2021, haja-asutusalueilla Postin välityksellä viikolla 30.

Lisäksi esitettä on saatavissa keskustan kirjakaupoista, kirjastoista sekä Tampereella että Ylöjärvellä.

Kevään 2022 kurssiohjelma julkaistaan viimeistään joulukuun alussa työväenopiston kotisivuilla. Ilmoittautuminen kursseille alkaa netissä lauantaina 4.12.2021 klo 12 ja puhelimitse maanantaina 3.1.2022 klo 12.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Jokaisen kurssin kohdalla on mainittu kurssin alkamis- ja päättymispäivä. Lyhytkursseja voi olla vielä joulukuussa.

  • Ennakkoilmoittautuminen on sitova. Tutustu perumisehtoihin. Emme ilmoita kurssin alkamisesta!
  • Jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle. Paikan vapauduttua otamme yhteyttä ja tarjoamme kurssipaikkaa. Varapaikalta kutsuttu maksaa laskutuslisällisellä laskulla tai maksulinkin kautta, jos vahvistusviestin maksulinkki on vielä toiminnassa paikan varmistuttua.
  • Ilmoittautuminen on hyvä tehdä viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua, ellei toisin mainita. Kurssit toteutuvat vain, jos kurssilla on vähimmäismäärä opiskelijoita.
  • Ilmoittautumisajan päätyttyä voit kysyä mahdollisia vapaita paikkoja myös toimistolta.

Huom. Et voi ilmoittautua kursseille, jos sinulla on aiempien kurssien maksuja maksamatta. Huomaathan, että mikäli kurssimaksu on maksettu Lowellin kautta, saamme siitä tiedon jopa kuukauden viiveellä. Mikäli olet maksanut, muttet pääse ilmoittautumaan, ota yhteyttä puh. 040 806 2400.

Voit kokeilla kursseille ilmoittautumista ja kurssin perumista ilmoittautumalla Hallintokurssille numero 10060 Ilmoittautumisen testaus.

Lapsi-aikuinen -kurssi-ilmoittauutmisen lisäpaikkojen painike

Lapsi-aikuinen -kursseille molemmat ilmoittautuvat samalla sähköisellä lomakkeella
Lisää kurssia valitessasi tarpeellinen määrä paikkoja painikkeesta (+) ja ilmoittaudu. Kirjoita ensin omat tietosi, ja lisää sen jälkeen muiden osallistujien tiedot. Muista lähettää ilmoittautuminen.

Jos sinulla ei ole nettiä

Voit ilmoittautua PUHELIMITSE numeroon 040 801 6471. Puhelinilmoittautujille lähetetään kurssista lasku, joka sisältää laskutuslisän (5 euroa) - tutustu maksuehtoihin .
Varaudu siihen, että ilmoittautumisten alkaessa puhelimissa on ruuhkaa, ja voit joutua kokeilemaan useamman kerran päästäksesi läpi

Ilmoittautumislinja on avoinna

17.8. alkaen ma-pe klo 12.00-15.00,
30.8.-9.9. ma-to klo 12.00-18.00, pe klo 12.00-15.00,
13.9. alkaen normaali aukiolo ma-to klo 12.00-15.30 ja pe klo 12-15

Ilmoittautuminen jatkuu koko syksyn. Muistathan ilmoittautua ajoissa. Kurssit toteutuvat, jos
kurssilla on vähimmäismäärä ilmoittautuneita opiskelijoita viikkoa ennen kurssin alkamista.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.