Siirry sisältöön Siirry suoraan hakuun
Etusivu / Ilmoittautuminen

KUINKA ILMOITTAUDUN KURSSEILLE?

Ilmoittautuminen INTERNETISSÄ (24 t/vrk) ja kurssien selaaminen kurssitarjottimelta:

Maksullisilla kursseillamme ei ole ilmaisia tutustumiskäyntikertoja

Ilmoittautuessasi verkossa kannattaa ilmoittaa toimiva sähköpostiosoite. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin ilmoittautumisestasi. Viestissä on myös maksulinkki, mikäli yksikään kursseista ei ole vielä alkanut. Säilytä viesti koko kurssin ajan. Jos et ole saanut viestiä, tarkista ensin roskapostisi.

Joskus ruuhka-aikana vahvistusviesti voi jäädä tulematta, tarkista silloin ilmoittautumisen onnistuminen ilmoittautumissivuilta tai ota yhteyttä toimistoon. Ilmoittautumisen tarkistaminen on opiskelijan vastuulla.

Ilmoittautuminen lukuvuonna 2020-2021

KUINKA ILMOITTAUDUN KURSSEILLE?

Ilmoittautuminen syksyn kursseille netissä alkaa 1.8.2020 klo 12.00, puhelimitse alkaa 24.8.2020 klo 12.00. Muulloin sinua palvellaan toimistoissa niiden aukioloaikoina, jotka löytyvät kotisivujemme alalaidasta.

Syksyn 2020 kurssiohjelma julkaistaan kesäkuussa. Paperinen esite jaetaan ilmaisjakeluna Tampereella ja Ylöjärvellä ke 29.7.2020, haja-asutusalueilla Postin välityksellä viikolla 31.

  • Ennakkoilmoittautuminen on sitova. Tutustu perumisehtoihin. Emme ilmoita kurssin alkamisesta!
  • Jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle. Paikan vapauduttua otamme yhteyttä ja tarjoamme kurssipaikkaa. Varapaikalta kutsuttu maksaa laskutuslisällisellä laskulla tai maksulinkin kautta, jos vahvistusviestin maksulinkki on vielä toiminnassa paikan varmistuttua.
  • Ilmoittautuminen on hyvä tehdä viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua, ellei toisin mainita. Kurssit toteutuvat vain, jos kurssilla on vähimmäismäärä opiskelijoita.
  • Ilmoittautumisajan päätyttyä voit kysyä mahdollisia vapaita paikkoja myös toimistolta.

Huom. Et voi ilmoittautua kursseille, jos sinulla on aiempien kurssien maksuja maksamatta. Huomaathan, että mikäli kurssimaksu on maksettu Lowellin kautta, saamme siitä tiedon jopa kuukauden viiveellä. Mikäli olet maksanut, muttet pääse ilmoittautumaan, ota yhteyttä puh. 040 806 2400.

Voit kokeilla kursseille ilmoittautumista ja kurssin perumista ilmoittautumalla Hallintokurssille numero 10060 Ilmoittautumisen testaus.

Lapsi-aikuinen -kurssi-ilmoittauutmisen lisäpaikkojen painike

Lapsi-aikuinen -kursseille molemmat ilmoittautuvat samalla sähköisellä lomakkeella
Lisää kurssia valitessasi tarpeellinen määrä paikkoja painikkeesta (+) ja ilmoittaudu. Kirjoita ensin omat tietosi, ja lisää sen jälkeen muiden osallistujien tiedot. Muista lähettää ilmoittautuminen.

Jos sinulla ei ole nettiä

Voit ilmoittautua PUHELIMITSE numeroon 040 801 6471. Puhelinilmoittautujille lähetetään kurssista lasku, joka sisältää laskutuslisän (5 euroa) - tutustu maksuehtoihin .
Varaudu siihen, että ilmoittautumisten alkaessa puhelimissa on ruuhkaa, ja voit joutua kokeilemaan useamman kerran päästäksesi läpi

Ilmoittautumislinja on avoinna

ma - to klo 12.00-15.30, pe 12.00-15.00, lisäksi 31.8.-10.9. ma -to klo 12.00-18.00.

Ilmoittautuminen jatkuu koko syksyn

Pidätämme oikeuden muutoksiin.