Sijaisrekrytointi

Tampereen kaupungilla on käytössä sähköinen sijaisrekisteri, josta eri yksiköt palkkaavat sijaisensa tarvitsemiinsa tehtäviin.

Sijaisia haetaan varhaiskasvatukseen, perusopetukseen ja sosiaali- ja terveyspalveluihin. Tällä hetkellä haemme sijaisuuksiin erityisesti lastentarhanopettajia ja hoitotyön ammattilaisia kotihoitoon.

Rekisteröityminen

Sijaisrekisteriin pääset rekisteröitymään alla olevasta linkistä.

Kaikki työnhakijat haastatellaan ensin TampereRekryssä. Haastatteluaika varataan sijaisrekisterissä sähköisestä ajanvarauskalenterista.

Ota haastatteluun mukaan kaikki alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tai ajantasainen opintosuoritusote. Kirjaa lisätietoihin, jos olet ollut sijaisrekisterissä rekisteröityneenä aikaisemmin.


Tutkintotodistusten toimittaminen sähköisesti

Mikäli haastattelun jälkeen tutkintosi tulee valmiiksi tai suoritat lisäopintoja, jotka tuottavat kelpoisuuden, voit lähettää tutkintotodistuksesi meille sähköpostitse rekrytointi@tampere.fi.

Kaikkien tutkintotodistusten tulee olla samassa tiedostossa oikein päin ja tiedoston tulee olla pdf -muodossa. Tallennamme todistukset sähköiseen arkistointijärjestelmään, johon emme pysty tallentamaan kuin pdf-muodossa olevia tiedostoja. Ethän laita tutkintotodistusten kanssa samaan tiedostoon rikosrekisteriotetta tai työtodistuksia. Rikosrekisteriote tulee lähettää meille erikseen. Työtodistukset tarkistamme haastattelussa. Lisätietoja tarvittavista todistuksista löydät alla olevasta ohjeesta.

Voit edelleen tulla näyttämään todistuksesi TampereRekryyn. Toimipisteemme on 1.1.2018 alkaen auki torstaisin klo 9-15.