Siirry sisältöön

Yritysmentorointia yrittäjille

Toimitko yrittäjänä Tampereen alueella ja tarvitset neuvoja liiketoiminnan kehittämiseen?

Jos vastasit kyllä, tämä yritysmentorointiohjelma on juuri sinua varten!

Yritysmentorointi tarjoaa neuvoja yritystoiminnan erilaisiin haasteisiin. Mentoroinnissa yrittäjä saa tarvitsemaansa ohjausta yrityskummeilta (kokenut yrittäjä) sekä korkeakouluopiskelijalta. Yrityskummi (senior mentori) jakaa kokemuksensa ja opiskelija (junior mentori) tuo uusia, tuoreita ideoita ja käytäntöjä. Tämä yhteistyöhön perustuva toimintatapa auttaa sinua kehittämään yritystoimintaasi.

Yritysmentoroinnin sisältö ja tavoitteet räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaan.

Yrittäjältä odotetaan aktiivista sitoutumista ohjelmaan kuudeksi kuukaudeksi ja säännöllisien mentorointitapaamisien järjestämistä.

Mentorointipalvelu on maksuton.

Syyskuun 2019 aikana tehdään yrityksien valinta marraskuussa alkavaan uuteen mentorointikierrokseen. Ole nopea! Ilmoittaudu mukaan jo nyt!

Mentorointiohjelma perustuu Rotterdamissa kehitettyyn malliin, jolla on tuettu jo satoja hollantilaisia yrityksiä. "Rotterdam Business Case" -yritysmentorointimalli on palkittu marraskuussa 2016 Yrittävä Eurooppa -kilpailussa sarjassa "Vastuullinen ja osallistuva yrittäjyys" sekä se on saanut kansainvälisen business koulujen verkoston (NIBS) palkinnon. Tampereella mallin käyttöönotto on toteutettu yhteistyössä Tampereen kaupungin, Pirkanmaan Yrityskummien ja Tampereen yliopistojen kanssa.