Siirry sisältöön

IoT-järjestelmän ja ulkovalaistuksen ohjauksen hankinta

Tampereen kaupunki on käynnistänyt IoT-alustan, ulkovalaistuksen ohjausjärjestelmän ja kaupunkiympäristön tilannekuvasensoroinnin hankinnan. Hankinta tehdään kymmeneksi vuodeksi kilpailullisella neuvottelumenettelyllä. Kiinnostuneet yritykset voivat jättää osallistumishakemukset viimeistään 18.11.2019 klo 12.00.

Kuvassa on Viinikan risteys kuvattuna yöaikaan, valoja ja bussi sekä katu

Hankinnan kohteena ovat IoT-alusta ja siihen liittyvät seuraavat toteutukset kokonaispalveluna: 1) kaupunkiympäristön ulkovalaistuksen ohjausjärjestelmä ja 2) kaupunkiympäristön sensorointi tilannekuvaa varten.

Osallistumispyyntö on lähetetty julkaistavaksi HILMAan (hankintailmoitukset.fi) 16.10.2019 ja se on julkaisun jälkeen saatavana Tuomi Logistiikan Tarjouspalvelussa. Tarjouspalveluun tulee kirjautua sisään, jotta voi nähdä kaikki hankinnan asiakirjat. Myös osallistumishakemus täytetään siellä.

Lisätietokysymykset on lähetettävä 25.10.2019 klo 12.00 mennessä. Kysymykset tulee lähettää Tarjouspalvelu-toimittajaportaalista. Samasta paikasta löytyvät myös kysymyksiin annetut vastaukset viimeistään 1.11.2019.

Lisätietoja

Hankinta-asiantuntija
Minna Päiväniemi
puhelin 040 801 6349
sähköposti [email protected]

Hankinta on osa Tampereen kaupungin Smart Tampere -kehitysohjelmaa ja STARDUST-projektia. STARDUST-projekti on saanut rahoitusta Euroopan unionin Horisontti 2020 -tutkimus- ja innovaatio-ohjelmasta (grant agreement N° 774094).

Tulevaisuuden toimijariippumaton dataintegraatioalusta (CityIoT) -projektin tehtävänä on ollut määritellä avoin toimijariippumaton IoT-alusta. Tätä määrittelyä on käytetty hankinnan pohjana. CityIoT on Euroopan aluekehitysrahaston rahoittama 6Aika-hanke.