Siirry sisältöön

Työllisyys- ja kasvupalvelut

Annamme tamperelaisille työnhakijoille maksutonta ohjausta työllistymiseen ja osaamisen kehittämiseen. Teemme yhteistyötä alueemme yritysten ja työnantajien kanssa ja meiltä saat tietoa mahdollisista työpaikoista ja työllistymisvaihtoehdoista. Tapahtumissamme pääset verkostoitumaan työnantajien kanssa.

Jos tarvitset lisäkoulutusta tai haluat vaihtaa alaa, autamme opintojen suunnittelussa ja opiskelupaikan löytämisessä. Työskentelemme kiinteässä yhteistyössä alueen oppilaitosten kanssa ja ohjaamme sinua työelämän tarpeita vastaaviin koulutuksiin.

Palveluissamme on mahdollista kartoittaa työkykyäsi ja suunnitella kanssasi yksilöllisesti työllistymistäsi edistäviä palveluja. Työskentelemme tarvittaessa moniammatillisesti yhdessä useiden eri alojen asiantuntijoiden kanssa.

Saat henkilökohtaisen OMA-valmentajan

OMA-valmentajalta saat yksilöllistä ohjausta. Tapaamisissa OMA-valmentajasi kanssa voit kertoa osaamisestasi, toiveistasi ja elämäntilanteestasi. Ensimmäisessä tapaamisessa tehdään yhdessä tilannekartoitus, jonka pohjalta työllistymistäsi lähdetään yhdessä edistämään. Usein jo tässä vaiheessa sinulle voi löytyä sopivia työ-, koulutus- tai palveluvaihtoehtoja.

Asiakkaaksemme pääset ottamalla meihin yhteyttä, jonka jälkeen sinut ohjataan eteenpäin. Soita palvelunumeroomme 040 801 6581 arkisin kello
9 - 15.45 tai lähetä sähköpostia tyollisyyspalvelut(at)tampere.fi.

Yrityksille ja työnantajille

Tarjoamme palveluja myös työnantajille. Välitämme tekijöitä, tuemme taloudellisesti, neuvomme työllistämisessä ja tarjoamme ratkaisuja yritysten kehittämishaasteisiin. Annamme neuvontaa myös itsensä työllistämisestä kiinnostuneille ja yrittäjyyttä harkitseville.

Ota yhteyttä tyollisyyspalvelut(at)tampere.fi tai soita 040 580 8811 arkisin kello 9 -15.45.

Toimintamme koronavirustilanteessa


Olemme siirtyneet etätyöhön ja palvelemme asiakkaitamme puhelimella koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Asiakaspalvelu jatkuu kuitenkin keskeytyksettä. Ohjeita löydät alla olevista linkeistä.

As a pre-emptive measure against the spreading of coronavirus, Employment and Growth Services will start serving customers by phone from March 16 onwards. Despite this, customer service will work as usual. Read more link below.

Toimintaohjeita yrittäjille koronavirusepidemian aikana


Alla olevista linkeistä löydät ajantasaista tietoa, uutisia ja toimintaohjeita.


Palveluihimme voit tutustua myös sivulla:Ulkoinen linkkiwww.omavisio.fi Omavisio.fi:n kautta pääset myös ilmoittautumaan tapahtumiimme.

Tampereen kaupungin työllisyys-ja kasvupalvelut
sähköposti [email protected]
puhelin 040 801 6581
33100 Tampere
avoinna ma - pe klo 9.00 - 15.45

Työnhakijalle

Työllisyys- ja kasvupalvelut
puhelin 040 801 6581

ma - pe klo 9.00 - 15.45


Otathan huomioon, että numeroon ei voi lähettää tekstiviestejä.

Palvelemme myös chatissa. Työllisyyspalvelujen chat on avoinna ma-pe kello 9 - 15.
Chat voi ajoittain ruuhkautua, silloin voit sen kautta lähettää myös sähköpostia.

Työnantajalle

Työnantajille suunnatut työllisyyspalvelut koostuvat erilaisista rekrytointiin ja työllistämiseen liittyvistä maksuttomista palveluista.

Yrittäjyys- ja työnantajapalvelut
sähköposti [email protected]
puhelin 040 580 8811

ma - pe klo 9.00 - 15.45


Katso myös

Seuraa meitä somessa

Viimeisimmät tiedotteet

Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/tyollisyyspalvelut