Siirry sisältöön

Palvelut työnantajalle

Välitämme tekijöitä

Hoidamme ehdokasesittelyt ja -haut motivoituneiden osaajien löytämiseksi. Meillä on tuhansia ehdokkaita, joita mielellämme esittelemme. Tarvittaessa järjestämme rekrytointitilaisuudet tiloissamme. Tarjoamme työantajille maksuttomia rekrytointi- ja työllistämispalveluita.


Ota yhteyttä!

Yritysten yhteydenotot:

Yrittäjyys- ja työnantajapalvelut
sähköposti [email protected]
puhelin 040 580 8811

Yhdistysten yhteydenotot:

Outi Koivisto
puhelin 040 727 4417
sähköposti [email protected]

Pirkanmaan yritysten neuvontapalvelu ilman ajanvarausta koronaepidemian aikana

Pirkanmaan yritysten koronakriisin neuvontapuhelin palvelee 30.10.2020 saakka. Neuvontapalvelu on avoinna ma-pe klo 9 - 16.

Palvelusta saa yleistä kriisiapuneuvontaa sekä neuvontaa yksinyrittäjien korona-avustukseen liittyen.

Yrittäjien neuvontaa hoitaa Pirkanmaan Yrittäjät. Yksinyrittäjien korona-avustuksen neuvonnasta vastaa Tampereen kaupunki.

Neuvontapalvelun numero on 03 5656 5040

Tutustu myös Tampereen kaupungin verkosivujen uuteen osioon Tuet yrityksille ja yrittäjille. Sinne on koottu tietoa, ohjeita ja hyödyllisiä linkkejä.

Ilmoita työpaikka

Voit ilmoittaa meille työpaikan täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Tuemme taloudellisesti

Myönnämme rekrytointilisää ja -palkkiota. Autamme tukien hakemisessa.

Neuvomme työllistämisessä

Kerromme saatavilla olevista palveluista ja tuista. Autamme työllistymiseen liittyvien sopimusten ja hakemusten täyttämisessä.

Tarjoamme ratkaisuja kehittämishaasteisiin

TreStart-toiminnassa työnhakijat, opiskelijat ja yritykset ratkaisevat yhteistyössä yritysten haasteita ketterästi. Palvelu tarjoaa innovointivoimaa liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvun aikaansaamiseen. Yritys saa esimerkiksi markkinointi-ideoita tai ajatuksia uusista tuotteista tai palveluista.

Tailor's House

Työntekijämme auttavat työnantajaa sopivan nuoren työntekijän -tulevaisuuden osaajan- löytämiseksi. Teemme työntekijän löytämisen yritykselle helpoksi ja olemme apuna koko prosessin ajan.

Etsimme ja esittelemme sopivia ehdokkaita. Huomioimme työnantajan tarpeet ja tarvittaessa hankimme nuorelle osaamista yhteistyössä oppilaitosten kanssa. Kerromme ja neuvomme, millaista taloudellista tukea työntekijän palkkaamiseen on mahdollista saada. Kun työsuhde alkaa, olemme tarvittaessa apuna ja tukena ensimmäisten kuukausien ajan.