Siirry sisältöön

Palvelut henkilöasiakkaille

Työllisyyspalveluissa saat kokonaisvaltaista ohjausta työnhakuun, työllistymiseen ja oman osaamisesi kehittämiseen. Sinua auttaa ja ohjaa OMA-valmentaja, jonka kanssa voit asioida henkilökohtaisesti.

Ota yhteyttä palvelunumeroomme 040 801 6581, niin selvitetään, millaista palvelua tarvitset.

Uutiskirje työstä

Tampereen kaupungin Työllisyys- ja kasvupalvelujen uutiskirjeessä olemme työn äärellä. Kerromme väylistä työhön, mahdollisuuksista kehittää osaamista sekä tapahtumista ja tapaamisista. Tilaa oma uutiskirjeesi alla olevasta linkistä.

Palvelujamme

Kuntouttavalla työtoiminnalla parannetaan pitkään työttöminä olleiden elämänhallintaa. Työtoimintaa järjestetään yleensä kaupungin eri toimipisteissä sekä eri yhdistyksissä avustavissa työtehtävissä. Kuntouttava työtoiminta on siihen ohjatuille velvoittavaa.

Työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu (TYP) antaa pidempään työttömänä olleelle palveluita työhön kuntoutumiseen. Tilanteesi kartoitetaan kattavasti ja eri alojen ammattilaiset ovat tukenasi. Polku työelämään voi kulkea esimerkiksi työhönvalmennuksen, koulutuksen, työtoiminnan tai tuetun työn kautta. Palvelu tarjotaan yhteistyössä Kelan kanssa.

Työkykypalvelu on suunnattu asiakkaille, joilla on työkykyä haittaavia tekijöitä. Tavoitteena on kuntoutua takaisin työelämään.

Työllisyys- ja kasvupalvelujen yhteistyökumppanina oman työkykypalvelun rinnalla toimii TOIKE eli toimintakykykeskus. Sen palvelut alkoivat 3.2.2020 Tampereen kaupungin omana toimintana.
TOIKE-palvelu on avoin kaikille osatyökykyisille tamperelaisille. TOIKEN yhteystiedot löydät alla olevasta linkistä.

Kansainvälisen osaamisen palvelukokonaisuudessa tuetaan kansainvälisten osaajien kiinnittymistä Tampereen kaupunkiseudulle.
Tuetaan työnantajia kansainvälisten osaajien hyödyntämisessä.
Maahanmuuttajataustaisia työnhakijoita autetaan kohti avoimia työmarkkinoita.

Kansainvälisen osaamisen palvelut

Työllisyyspalveluiden tietokonepiste Tullintorilla
Työnhakijoiden tietokonepiste käytössä Tullintorin toimipisteessämme (3 krs.). Avoinna arkisin klo 9-15.45. Tervetuloa!