Siirry sisältöön

Tukea rekrytointiin työnantajille

Etsitkö yritykseesi työntekijää tai pohditko, mistä saisit apua uuden tekijän palkkaamiseen? Me autamme! Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelujen tavoitteena on edistää työnantajien ja työnhakijoiden kohtaamista. Autamme työnantajia ennakoimaan tulevaa, tunnistamaan yrityksen kannalta tärkeitä osaamistarpeita ja löytämään oikeat osaajat. Opastamme myös erilaisten tukimuotojen hakemisessa.

Tarjoamme työnantajille maksuttomia rekrytointipalveluja:

  • Ehdokasesittelyt ja -haut tarvitsemiesi osaajien löytämiseksi
  • Taloudellisia tukia työntekijän palkkaamiseksi
  • Neuvontaa työllistymiseen liittyvien sopimuksien ja hakemusten täyttämiseen
  • Rekrytointitilaisuuksia
  • Tietoa eri alojen työnhakijoista ja työmarkkinatilanteesta
  • Kohtaamisia.live-lähetykset, joissa työnantajat voivat kertoa avoimista työpaikoistaan

Lue lisää Rekrytointipalvelut- ja Rekrytoinnin taloudelliset tuet -sivuilla.

Mustalla pohjalla lukee valkoisella teksti kohtaamisia. 2021.

Kohtaamisia. - Jotta työ löytäisi tekijän

Kohtaamisia. on Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelujen uusi konsepti, joka edistää työnhakijoiden ja työnantajien kohtaamista.

Kohtaamisia. tuottaa live-lähetyksiä, podcasteja, videoita ja lähitapahtumia. Se toimii työllistymisen ja rekrytoinnin apuna ja tuo esiin ajankohtaisia työelämän ilmiöitä.

Kohtaamisia.live-lähetyksiä voi seurata työllisyys- ja kasvupalvelujen YouTube-kanavalta. Lähetysten ydintä on työ- ja opiskelumahdollisuuksien esittely. Lähetyksiä rakennetaan yhteistyössä alueen yritysten ja oppilaitosten kanssa.

Kohtaamisia.-podcasteja julkaistaan Spotifyssä. Jaksoissa keskustellaan työelämän ajankohtaisista ilmiöistä, kuten siitä, mitkä alat työllistävät ja miten työ ja tekijät kohtaavat. Käsittelemme myös työnantajille ajankohtaisia aiheita.

Toimialatorstai

Toimialatorstait ovat laajempia katsauksia yhteen toimialaan kerrallaan. Toimialatorstaiden tarkoituksena on tarjota työnhakijoille tietoa eri toimialojen työmahdollisuuksista, vaadittavasta osaamisesta sekä saada uusia opiskelijoita eri aloille. Oppilaitokset kertovat koulutustarjonnastaan ja erilaisista opiskelumuodoista, joiden kautta voi päästä nopeastikin kiinni työelämään. Lähetyksistä saavat hyvää tietoa niin alasta kiinnostuneet, uutta uraa suunnittelevat kuin täydennyskouluttautujatkin.

Työpaikkatiistai

Työpaikkatiistaissa Tampereen seudun työnantajat pääsevät esittelemään avoinna olevia työpaikkojaan videolla. Esittelyvideot kuvataan työllisyys- ja kasvupalvelujen Finlaysonin toimipisteessä. Yhdessä työnantajan kanssa työllisyys- ja kasvupalvelujen studiotiimi suunnittelee parhaan tavan kertoa työpaikasta. Työnantajat voivat hyödyntää videota myös omissa rekrytointikanavissaan. Työpaikkatiistai-lähetys jää katsottavaksi myös jälkikäteen.

Mikäli olet kiinnostunut vierailemaan Kohtaamisia.live-lähetyksissämme, ota yhteyttä [email protected]


Ajankohtaista rekrytointipalveluissa