Siirry sisältöön

International House Tampere

Palvelua kansainvälisille asiakkaille asettautumiseen, työhön, opiskeluun ja työnantajien kohtaamiseen. 

International House Tampere kokoaa yhteen Tampereen koulutus- ja työperäisen maahanmuuton, monikielisen neuvonnan sekä osaamisen kehittämisen ja rekrytoinnin kansainväliset palvelut.

Työnantajalle

Saatamme paikalliset työnantajat ja kansainväliset työntekijät yhteen.

Olemme yrityksen kanssakulkija rekrytoinnissa, osaamisen kehittämisessä, kasvussa ja verkostoissa. Tarjoamme kansainvälisen osaamisen ja rekrytoinnin neuvontapalvelua tamperelaisille työnantajille monitoimijayhteistyöllä. Autamme yrityksiä löytämään sopivia kansainvälisia työntekijöitä sekä Suomesta että ulkomailta, ja neuvomme kansainvälisissä rekrytoinneissa.

Meidän avullamme tavoitat alueelliset, valtakunnalliset ja kansainväliset rekrytoinnin ja kehittämisen verkostot sekä löydät uudet väylät osaajien houkutteluun. Asiantuntijamme ovat rekrytoinnin tukena alusta loppuun saakka.

 • Osaajan löytäminen Suomesta ja ulkomailta
 • Valmiit rekrytoinnin kanavat Eurooppaan
 • Taloudelliset tuet
 • Apua byrokratiaan
 • Neuvoja kotoutumiseen
 • Työntekijöiden (ammatillinen) kouluttaminen suoraan työnantajan tarpeisiin
 • Suomen kielen koulutus kansainvälisille työntekijöille
 • Kulttuurinen valmennus työyhteisöille
 • Yrityksen henkilöstön osaamisen kehittäminen
 • Rekrytointitapahtumat
 • Yrityksen kehittäminen ja kansainvälistyminen
 • Verkostoituminen


Henkilöasiakkaalle

Tarjoamme tietoa ja neuvontaa Tampereelle muuttamiseen, asettautumiseen, työnhakuun, opiskeluun ja yrittäjyyteen.

Tiloissamme toimiva Monikielinen neuvonta Mainio tukee ja neuvoo arjen asioissa. Tällaisia ovat esimerkiksi asumiseen, työntekoon, koulutukseen, oleskelulupiin, terveydenhoitoon ja sosiaalipalveluihin liittyvät kysymykset. Mainio palvelee 16 eri kielellä. Kaikki neuvojat palvelevat myös suomeksi.

Saat myös kauttamme SIMHE-ohjausta. Ohjaus on tarkoitettu maahan muuttaneelle henkilölle, joka on kiinnostunut korkeakouluopinnoista tai jolla on jo korkeakoulututkinto. Voit tulla keskustelemaan SIMHE-ohjaajan kanssa, kun haluat​ lisätietoa suomalaisesta korkeakoulutuksesta ja haluat hakea yliopisto- tai ammattikorkeakouluopintoihin tai täydentää korkeakoulututkintoa Suomessa.​ ​Korkeakouluyhteisön SIMHE-ohjaaja on tavattavissa pari kertaa kuukaudessa ennalta sovittuna päivänä tiloissamme.

Lisäksi järjestämme rekrytointitapahtumia paikallisten työnantajien ja kansainvälisten työnhakijoiden kohtaamiseksi. Seuraa ajankohtaista tiedotustamme International Tampere some-kanavissa!


International House Tampereen toimijat ovat Tampereen kaupungin Työllisyys- ja kasvupalvelut, Monikielinen neuvonta Mainio, Tampereen seudun ammattiopisto Tredu, Tampereen korkeakouluyhteisö ja Pirkanmaan TE-palvelut.

International House Tampere on osa kansallista Talent Boost -ohjelmaa, jonka tavoitteena on tehdä Suomesta houkutteleva maa kansainvälisille osaajille, edistää työnantajien keinoja rekrytoida kansainvälisiä osaajia sekä vahvistaa suomalaisten organisaatioiden kasvua kansainvälistymisen kautta.


Ota yhteyttä!

International House Tampere
sähköposti [email protected]
puhelin 041 730 2769


Digiratkaisuista apua rekrytointiin


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

@InternationalTampere

Twitter, Instagram, Facebook, LinkedIn, YouTube
Linkedin Group: International HUB Tampere


Linkkejä


Kansikuva: Laura Vanzo, Visit Tampere