Siirry sisältöön

Tapahtumapalvelut

Oletko järjestämässä tapahtumaa Tampereella?

Jos sinulla on hyvä idea, valmis konsepti tai jo vakiintunut tapahtuma, me tuemme sinua maksutta kaikissa tapahtumajärjestämisen osa-alueissa, mm. :

  • sopivan tapahtumapaikan löytäminen
  • tehokkaiden ja edullisten markkinointikeinojen hyödyntäminen
  • siistin, vastuullisen ja turvallisen tapahtuman järjestäminen
  • tarvittavien lupien ja ilmoitusten selvittäminen
  • budjetin suunnittelu
  • oikean kohderyhmän hahmottaminen
  • yhteistyökumppaneiden löytäminen.

Tapahtumat korona-aikana

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella ei ole kokoontumisrajoituksia 19.2.2022 eteenpäin.


Järjestäessäsi tapahtumia, noudata voimassa olevia määräyksiä ja laadi terveysturvallisuussuunnitelma, jossa tartuntatautilain vaatimat asiat huomioidaan. Lisätietoja alla olevista linkeistä.

Neuvontapalveluita tapahtumajärjestäjille

Meiltä saat paljon hyödyllistä tietoa mm. tapahtumien luvista, tapahtumapaikoista, rakenteista ja turvallisuudesta.

Tapahtumat vaativat usein laajan joukon eri alojen tekijöitä. Avustamme sinua kutsumaan koolle tapahtuman kannalta keskeiset kaupungin tahot, turvallisuus- ja pelastusviranomaiset sekä kumppanit yhteiseen tapaamiseen. Näin pääset nopeasti tutuksi keskeisten yhteyshenkilöiden kanssa.

Autamme sinua löytämään tapahtumallesi sopivia taitajia, osaajia ja ammattilaisia Tampereelta. Pohdimme mielellämme kanssasi uusia, luovia ja kokeilevia tapahtumaratkaisuja, ja voimme tarvittaessa pohtia yhdessä sitä, miten tapahtumasi voisi näkyä, kuulua, tuntua ja tuoksua Tampereen katukuvassa tai miten tapahtumasi olisi mahdollisimman monen saavutettavissa.

Suunnittelukalenteri

Tapahtuma-alan suunnittelukalenteri on kaikille tapahtumia Tampereella järjestäville toimijoille tarkoitettu järjestelmä, jonka avulla koordinoidaan tapahtumatoimintaa kaupungissa pitkällä tähtäimellä. Jos tapahtumasi on suuri, se järjestetään yleisellä alueella, sillä on vaikutusta liikenteeseen, se täyttää hotelleja tai kyseessä on tapahtuma, josta muiden tapahtumajärjestäjien olisi hyvä tietää, tapahtuma pitää ilmoittaa suunnittelukalenteriin.

Tapahtumajärjestäjän opas

Moneen tapahtumiin liittyvään kysymykseen löytyy vastaus tapahtumajärjestäjän oppaasta. Sieltä saat neuvoja muun muassa tapahtumapaikan ja -ajan valintaan, tapahtuman turvallisuuteen, rakenteisiin ja lupiin sekä ilmoituksiin.

Tapahtumamökkien vuokraus

Tampereen kaupungin tapahtumamökkejä (ns. joulutorimökki tai vaalimökki) voi vuokrata myös tapahtumien käyttöön. Lisätietoja mökeistä alla olevasta linkistä.

Suurtapahtumahaut

Suurtapahtumista ja niiden isännöinnistä kilpaillaan. Haluamme olla apunasi tuomassa Tampereelle houkuttelevia ja kiinnostavia tapahtumia. Tarjoamme apua suurtapahtumien hakuprosesseihin ja niiden eri vaiheisiin.

Lue lisää suurtapahtumahauista ja kansainvälisistä urheilutapahtumista Tampereella alla olevasta linkistä.

Kongressit ja kokoukset

Jos olet järjestämässä kongressia tai seminaaria Tampereella, tutustu Visit Tampere - Tampere Convention Bureaun palveluihin.

Ota yhteyttä tapahtumapalveluihin

Haluamme tehdä Tampereesta parhaan mahdollisen paikan kaikenlaisille tapahtumille. Haistelemme uusia tapahtumatrendejä, tarjoamme tapahtumille asiantuntijapalveluita ja haemme Tampereelle kulttuurin ja urheilun suurtapahtumia.

Tarjoamme palveluja tapahtumajärjestäjien ja toimijoiden moniin tarpeisiin maksutta ja tasapuolisesti. Tapahtumajärjestäjän opas vastaa moniin kysymyksiin, mutta palvelemme myös mielellämme sinua henkilökohtaisesti tarpeidesi mukaan.

Meidät tavoittaa myös osoitteesta tapahtumapalvelut (at) tampere.fi.

Suurtapahtumat
Tapahtumajohtaja
Perttu Pesä
puhelin 050 587 6200
sähköposti [email protected]

Twitter: @pesaperttu


Tapahtumajärjestäjien neuvonta
Tapahtuma-asiantuntija
Marko Stenström
puhelin 050 579 9226
sähköposti [email protected]

Tapahtumajärjestäjien neuvonta, tapahtumamökit
Tapahtumatuottaja
Matilda Salminen
puhelin 040 586 6453
sähköposti [email protected]

Twitter: @mmatildasalmine


Tapahtumajärjestäjien neuvonta, kaupunki-ilmiöt ja elävöittäminen
Tapahtumapäällikkö
Saara Saarteinen
puhelin 040 801 6222
sähköposti [email protected]

Kun et tiedä kenelle soittaa
Koordinaattori
Heidi Korkeamäki
puhelin 040 485 3143
sähköposti [email protected]