Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki työnantajana

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Meillä työskentelee noin 14 500 työntekijää 760 eri tehtävänimikkeellä. Yhdessä muodostamme suuren joukon, joka mahdollistaa kaupungin toiminnan. Henkilöstömme osaaminen ja yhteistyö ovat tärkeimmät voimavaramme.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia töitä hyvillä työsuhde-eduilla. Erilaisia työtehtäviä ja erikoistumisen mahdollisuuksia on runsaasti. Yksiköiden vahvalla yhteishengellä syntyy työstään ylpeitä Tampereen tekijöitä.

Tule tekemään kanssamme Tampereen kaupunkia!

Henkilöstöedut

Tampereen tekijänä pääset nauttimaan monipuolisista henkilöstöeduista.

Osaamisen kehittäminen: Kannustamme oppimaan uutta ja kehittämään osaamistasi - sillä mahdollistamme Tampereen kaupungin uudistumisen. Opit kokemusten, valmennusohjelmien ja koulutusten kautta, toisilta ja toisten kanssa. Omaehtoista opiskeluasi voimme tukea kannustinrahalla.

Henkilöstö kehittäjänä: Kannustamme ideointiin ja rohkeaan työn kehittämiseen. Palkitsemme työn tuloksellisuutta ja työssä jaksamista parantavien keksintöjen ja keinojen kehittäjiä vuosittain rahapalkinnoilla. Tehdään, opitaan ja kehitetään yhdessä!

Ruokailu: Henkilöstöravintoloissamme ruokailet tuettuun henkilökuntahintaan. Lisäksi olemme tehneet sopimuksia ostopalveluravintoloiden kanssa: voit syödä niissä henkilöstölounaan kaupungin sopimushintaan.

Vakuutuskassa: Vakuutuskassamme kautta saat lisäetuuksia, esimerkiksi korvauksia hammaslääkäri-, hieronta- ja silmälasikuluista.

Liikunta- ja kulttuurietuus: Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia ePassilla, jolla voit ostaa liikunta- ja kulttuuripalveluita.

Työterveyshuolto: Tarjoamme henkilöstöllemme monipuoliset työterveyspalvelut.

Tuki työmatkoihin: Maksamme osan kodin ja työn väliseen joukkoliikenteeseen tarkoitetusta henkilökohtaisesta työsuhdematkalipusta.

Lomat: Kunta-alalla on hyvät lomaedut.

Tampere on arvostettu työnantaja

Tampereen kaupunki on sijoittunut tutkimusyritys Universumin tekemässä ammattilaistutkimuksessa TOP 10 -joukkoon houkuttelevimpien työnantajien tutkimuksessa kahdessa eri kategoriassa: lääketieteen/terveysalan listauksessa sijalla 3 ja humanistisen alan listauksessa sijalle 5.

Tampereen kaupunki on sijoittunut hyvin Universumin tekemässä ammattilaistutkimuksessa.

Meille vastuullisuus on tärkeää

Vastuullisuus on vahva arvo, jota haluamme työnantajana edistää. Olemme mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa ja haluamme edesauttaa luomaan parempaa työelämää kaikille työntekijöille.

Tutustu Tampereen tekijöihin

Artikkelit

Lue jutut kaupungin eri työntekijöiden töistä:

Videot

Varhaiskasvatuksen arjesta kertova video:


Kotihoitoon ja ikäihmisten palveluihin tarvitaan työntekijöitä sekä vakituisiksi työntekijöiksi että lyhyisiin ja pitkiin sijaisuuksiin. Näistä rekrytointitarpeista on tehty kolme videota.

1. Tervetuloa Tampereen tekijäksi Hervantaan:


2. "Tää on sulle" -rekrytointiräppi:


3. Tervetuloa töihin ikäihmisten palveluihin Orivedelle:


Työtodistukset

Työntekijällä ja viranhaltijalla on oikeus pyynnöstä saada työnantajalta kirjallinen todistus työ- ja virkasuhteen kestosta ja tehtävien laadusta kymmenen vuoden ajan työ- tai virkasuhteen päättymisestä.

Pyydä työtodistusta verkkolomakkeella:

Voit pyytää todistusta myös suoraan viimeisimmältä esimieheltäsi.