Siirry sisältöön

Kesätyöt

Vastuullinen kesäduuni

Meillä on vielä avoinna kesätyöpaikkoja sosiaali- ja terveyspalveluihin. Löydät avoinna olevat paikat Ulkoinen linkkiKuntarekrystä

Tampereen kaupungin yleinen kesätyöhaku on päättynyt.

Kesätyöntekijöiden valinnat pyritään tekemään maaliskuun loppuun mennessä. Valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja kaikille hakijoille lähetetään viesti viimeistään, kun tehtävä on täytetty.

Tarjoamme tänä vuonna noin 780 kesätyö- ja harjoittelupaikkaa monipuolisiin tehtäviin kaupungin eri palveluihin ja toimintoihin. Haettavana on vuosilomasijaisuuksia alan opiskelijoille ja ammattilaisille sekä harjoittelupaikkoja opiskelijoille.Ulkoinen linkkiKuntarekryssä Ulkoinen linkkiKuntarekryssä

Nuorten kesätyöllistäminen

Tutustu ja tienaa: Tamperelaisille 15–17-vuotiaille nuorille tarjotaan tuttuun tapaan 200 "Kunta-alan tutustu työelämään ja tienaa" -kesäharjoittelupaikkaa. Valinnat tehdään maaliskuun loppuun mennessä. Kaikkia hakijoita tiedotetaan valinnoista. Kesäharjoittelijat on valittu ja kaikkia hakijoita on tiedotettu sähköpostilla. Tervetuloa hakemaan ensi kesänä uudelleen!

Nuorisopalvelujen paikat: Kaupungin Nuorisopalvelut tarjoavat omissa toiminnoissaan 70 kesätyöpaikkaa, jotka on tarkoitettu 15–17-vuotiaille tamperelaisille. Haku paikkoihin aukeaa maaliskuun aikana.

Kesätyöseteli: Tampereen kaupunki jakaa tänä vuonna 250 kesätyöseteliä 15–17-vuotialle tamperelaisille nuorille. Kesätyösetelin tarkoituksena on auttaa nuoria tamperelaisia löytämään ensimmäisiä kesätyöpaikkojaan.

Kesäduuni 2022 -kampanja: Kaupungin työllisyyspalvelujen Kesäduuni 2022 -kampanja yhdistää 17–30-vuotiaat työnhakijat ja yritysten tarjoamat kesätyöpaikat. Kaupunki valmistelee nuorten kesätyösetelin pilotointia kesälle 2022.

Vastuullinen kesäduuni -Kampanja

Tampereen kaupunki on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Siinä sitoudumme Vastuullisen kesätyön periaatteisiin, joita ovat:

  • Hyvä hakijakokemus
  • Mielekäs työ
  • Perehdytys ja ohjaaminen
  • Oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus
  • Kohtuullinen palkka
  • Kirjallinen työsopimus ja todistus

Vastuullinen kesäduuni -kampanjan logo.

Kaupunki tarjoaa kesätöitä laajalla skaalalla: olitpa kiinnostunut hoitotyöstä, erilaisista hallinnon, kiinteistötoimen tai jätevedenpuhdistamon tehtävistä - meillä on töitä tarjota sinulle! Käy katsomassa avoimet kesätyöpaikkamme Kuntarekrystä!

Lue juttu kolmen kesätyöntekijän kokemuksista:

Katso myös


Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/kesatyot