Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Luontokoulu Korento

Ajankohtaista


LUONTOKOULUN TOIMINTAKERTOMUS VIIME LUKUVUODELTA

Varhaiskasvatus ja esiopetus:

Talviaikoja on enää muutama jäljellä esiopetus- ja varhaiskasvatusryhmille!

Tule viettämään pikkujouluja marras- ja joulukuussa! Talvella tammi- ja helmikuussa lumitalvena lumikenkäillään ja tutkitaan eläinten jälkiä. Katso luontokoulu Korennon kalenterista vapaa aika ja varaa pian aika ryhmällesi!

Koulujen kalenteri on täynnä.


Tampereen luontokoulu Korento

Covid-19: Luontokoulu Korento, kuten muutkin Suomen luontokoulut, noudattaa toiminnassaan hygienia- ja toimintaohjeita, jotka perustuvat valtionhallinnon ohjeisiin. Ohjeiden tavoitteena on turvata sekä henkilökunnan että asiakkaiden turvallisuus koronaepidemian aikana.

Syömme lounaan oman ryhmän kanssa luontokoulun tiloissa ruokalan sijaan.
Pesemme jaettavat materiaalit ryhmän jälkeen.
Käsienpesumahdollisuuksia on useasti päivän aikana.
Käytämme käsidesiä ja maskia tilanteissa, jossa turvavälin pitäminen on haastavaa.


YLEISTÄ

Tampereen luontokoulu Korento tukee varhaiskasvatuksen, esiopetuksen ja koulujen luonto- ja ympäristökasvatusta. Toteutamme myös laajasti ulko-opetuksen pedagogiikkaa.

Tampereen luontokoulu Korento tarjoaa maksuttomia luontokoulupäiviä tamperelaisille lapsille ja nuorille. Etusijalla ovat 5-7- vuotiaat sekä 4. ja 7. luokat.

Korennon tilat ovat Terälahdessa 37 kilometriä keskustasta. Ympäristö luonnon tutkimiselle on mitä parhain. Koulun ohi kulkee Kiimajoki, vieressä on monta kymmentä hehtaaria monimuotoista metsää, ja lähellä on myös kulttuuriympäristöä peltoineen.

Tampereen luontokoulu on mukana Ulkoinen linkkiSuomen luonto- ja ympäristökoulujen liitossa , sekä Pirkanmaan ympäristökasvatuksen yhteistyöryhmässä (PYY)


Mappa.fi

Mappa.fi-palvelusta löytyy runsaasti materiaalia etäopetukseen. Mappa on ulkona oppimisen, ympäristökasvatuksen ja kestävän elämäntavan materiaalipankki. Tampereen luontokoulu Korennon materiaaleja pääset katsomaan tästä linkistä:Ulkoinen linkkiMappa.fi

Ajankohtaista


Kurkista toimintaan

Katso esittelyvideo toiminnastamme!


Uusi haku lukukaudelle 2021-2022

Tampereen luontokoulu Korento
sähköposti [email protected]
34260 Terälahti
  • Luiska
  • Pyöratuolihissi, nostotaso
  • Wc
  • Esteetön wc