Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Tampereen lyseon lukio

Kevään 2022 ylioppilasjuhlat

Yo-juhla 4.6.2022

klo 9.00, ryhmät: 19D, 19E ja 19A

klo 11.00, ryhmät: 19B, 19C, 18NA ja 18NB


Pakolliset harjoitukset pe 3.6.

klo 14, ryhmät 19D, 19E ja 19 A

klo 15, ryhmät 19B, 19C, 18NA ja 18NBKevään 2022 yo-kirjoitukset

Tutkinnon tulokset lähetetään lukioille 17.5.2022 klo 9.00, jonka jälkeen ne siirretään Wilmaan nähtäville. Tulokset ovat nähtävillä myös Oma Opintopolku -verkkopalvelussa 18.5.2022 klo 9.00 alkaen.

Ilmoittautuminen syksyn 2022 ylioppilastutkintoon on käynnissä

YO-kokeita korottamaan/uusimaan tulevat! Ilmoittautuminen tapahtuu aiempien vuosien tapaan sähköpostilla osoitteeseen [email protected]


Kirjoita viestiin

• yhteystietosi: nimi, osoite ja puhelinnumero, josta sinut tavoittaa parhaiten

• tarkat tiedot kokeista, johon osallistut: aine ja taso


Ilmoittautumistiedot tulee lähettää viimeistään 29.5.2022. Saat vastausviestin, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Tilanpuutteen vuoksi voimme ottaa yo-kokeisiin vain Rellusta valmistuneita ylioppilaita. Rellun nykyiset opiskelijat hoitavat ilmoittautumisensa Wilman kautta.

Laskut yo-kokeista lähetetään kesäkuun aikana.


Tampereen lyseon lukio - siis kotoisammin RELLU

Tampereen vanhimmassa lukiossa tehdään tulosta 138 vuoden kokemuksella. Kirjoitusmenestyksemme on jo vuosia ollut Tampereen kärjessä ja korkeakouluopintoihin jatkaa suurin osa opiskelijoistamme – useimmat juuri sinne, minne ovat halunneetkin.

Lukiomme sijaitsee pohjoismaista klassismia edustavassa suojellussa rakennuksessa Pyynikintorin laidalla. Perinteikkäiden seinien sisältä löytyy ajanmukainen, moderni ja digitalisoitu nykylukio sekä osaava henkilökunta.

Rellussa voit reilusti laittaa tavoitteet korkealle ja aloittaa unelmiesi toteuttamisen osana samanhenkistä, kunnianhimoista joukkoa. Rellulaisista kaksi kolmasosaa on motivoituneita yleislukiolaisia, osa suuntautuu Eurooppa-linjan/Yhteiskuntatiedelinjan opintoihin ja jo 25 vuotta on Rellusta valmistunut International Baccalaureate -ylioppilaita. IB-tutkintoon (kansainväliseen ylioppilastutkintoon) tähtäävän opiskeluohjelman opetuskieli on englanti.

Kolme linjaa samojen seinien sisällä ja valittavana kaikkien Rellun yli 300 kurssin lisäksi sinua kiinnostavia kursseja muista Tampereen kaupungin päivälukioista, aikuislukiosta ja verkkokurssitarjottimelta. Siis varmasti kaikki mitä tarvitset!

Rellu – löydä sisäinen pöllösi!


Tämän sivun lyhytosoite on tampere.fi/lyseonlukio

Ajankohtaista