Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Haku Urheilulinjalle

Haku urheilulinjalle (2022)

Urheilulinjalle valitaan 70 opiskelijaa. Opiskelijaksi valittavan ylin mahdollinen pistemäärä on 20, joka muodostuu peruskoulun päättötodistuksen keskiarvosta (max 10) sekä urheiluja soveltuvuuspisteistä (max 10).

Hakijan keskiarvopisteiksi lasketaan hakijan peruskoulun päättötodistuksen lukuaineiden ja pakollisen liikunnan arvosanoista muodostuva keskiarvo sadasosan tarkkuudella. Lisäksi edellytetään, että lukuaineiden keskiarvo on vähintään 7,50.

Urheilu- ja soveltuvuuspisteet määräytyvät oppilaitoksen ja hakijan urheilulajin valtakunnallisen lajijärjestön yhteistyönä. Hakija voi saada urheilullisista ansioistaan ja urheilulahjakkuudestaan 0-5 pistettä (lajiliittopisteet) ja oppilaitoksen harkinnan mukaan 0–5 soveltuvuuspistettä (oppilaitospisteet).

Urheilulinjalle hakiessasi täytät Opintopolku.fi sähköisen yhteishaun, jossa on myös urheiluun liittyviä lisäkysymyksiä.

Tarkat ohjeet ja lisätiedot urheiluoppilaitoksiin hakemisesta löytyvät Olympiakomitean kotisivuilta kohdasta Ulkoinen linkkiHaku urheiluoppilaitoksiin .


Yksityiskohtaiset tiedot pisteytyksestä löydät sivuiltamme kohdasta Ulkoinen linkkiHakijalle .


URHEILULINJAN KOORDINAATTORI
Heikki Kosonen
puhelin 040 801 6960
sähköposti [email protected]

URHEILULINJAN OPINTO-OHJAAJAT:
Jaana Bamberg
puhelin +358408004235
sähköposti [email protected]

Pia Pulkkinen
puhelin +358407183311
sähköposti [email protected]