Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Skeittilinja

Sammon keskuslukiossa aloitti Suomen ensimmäinen skeittilinja syksyllä 2021!

Skeittilinjalla opiskelet ympärivuotisen lajiharjoittelun lisäksi viestintää, kaupunkikulttuuria ja kansainvälisyyttä. Skeittilinjalaiset opiskelevat lukioaikanaan vähintään 16 opintopistettä skeittilinjan opetussuunnitelman mukaisia opintoja.

Opinnoissa pääset skeittaamaan maan parhaissa skeittiympäristöissä ja opiskelemaan muita skeittikulttuurin tärkeitä osa-alueita. Opintoihin kuuluu valo- ja videokuvausta, media- ja tapahtumatuotantoa sekä skeittiympäristöjen suunnittelua ja toteuttamista. Kilpaurheilu-uralle tähtäävä skeittilinjalainen voi halutessaan hakeutua opintojensa aikana urheilulinjalle.

Harjoittelu järjestetään yhteistyössä paikallisten skeittiyhdistysten kuten Pirkanmaan Kaarikoirat ry:n kanssa ja opettajina ovat alan ammattilaiset. Skeittilinjalla perehdytään lajiin paikallisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Yhteistyökumppaneita ovat mm. Suomen Rullalautaliitto, Olympiakomitea, Tyttörullalautailijat ry (TRL), Pirkanmaan Kaarikoirat ja muut suomalaiset skeittiseurat sekä lajin toimijat. Skeittilinja tekee aktiivista yhteistyötä myös Tampereen yliopiston kestävän kaupunkikehittämisen opintojen kanssa.

Skeittilinjalta valmistuu aktiivisia kansalaisia, joilla on hyvät välineet itseilmaisuun. Nämä taidot tukevat myös jatko-opintoihin hakeutumista ja työelämän taitoja.

Lisätiedot hakemisesta kaikille Samken linjoille löydät välilehdeltä Ulkoinen linkkiHakijalle !


TUTUSTU ENNAKKOTEHTÄVÄÄN:

Skeittilinjan ENNAKKOTEHTÄVÄ 2022 (pdf)