Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Jatko-opinnot

Hyödyllisiä linkkejä yhteishakuun

Yhdeksännen luokan oppilaita

Apua päätöksenteon tueksi

Koulutuksen sekä ammatin valitseminen on yksi elämän tärkeimmistä päätöksistä. Käytä valintaan runsaasti aikaa, haaveilua ja tietoa. Vertaile, arvota, testaa ja tutustu.

Opintopolku

Ajankohtaista tietoa koulutustarjonnasta, oppilaitosten yhteystiedot sekä kuvaukset eri aloista ja tutkinnoista. Ulkoinen linkkiOpintopolku .

Ammattiosaaja

Paljon tietoa erilaisista ammateista ja ammatillisesta koulutuksesta. Ulkoinen linkkiAmmattiosaaja .

AVO ammatinvalintaohjelma

AVO on ammatinvalintaohjelma. Se on tarkoitettu erityisesti sinulle joka pohdit ammatti- ja koulutusvalintojasi peruskoulun tai lukion pohjalta. AVO auttaa sinua löytämään tarvittavia tietoja ja pohtimaan ratkaisujasi. Ulkoinen linkkiAVO ammatinvalintaohjelma .

Ammatinvalinta.fi

Ulkoinen linkkiAmmatinvalinta.fi auttaa unelma-ammatin metsästyksessä. Omat sivustot nuorelle ja ohjaajalle.

Kun koulu loppuu

Duunikone auttaa pohtimaan omia mielenkiinnon kohteitasi ja osaamistasi. Eri alojen Ammattivideoilla nuoret esittelevät mitä tekevät työkseen ja mitä kautta duunipaikka löytyi. Ulkoinen linkkiKun koulu loppuu.

Ammattipolku

Polkuja erityistä tukea tarvitseville. Ulkoinen linkkiAmmattipolku.fi .

MYTECH - Opiskelemaan, mutta mitä ja miksi?

MyTechissa on yli 200 tarinaa teknologia-alan ammateista – töistä, joita eri koulutusalojen ja -asteiden opinnoista valmistuneet tekevät. Ulkoinen linkkimytech.fi/mita-opiskelemaan

Mitä isona -sarja

Nuorilla on erilaisia suunnitelmia ja haaveita tulevaisuuden varalle. Maiju tapaa yhdeksän henkilöä, jotka kertovat oman tarinansa ja valottavat sitä, että jokainen matka on yllätyksellinen ja täynnä mahdollisuuksia. Ulkoinen linkkiYle Areena - Mitä isona?

Väylät auki

Opiskelupaikan valinta on iso päätös, mutta loppuelämääsi se ei lukitse. Unelma-ammattiin voi päätyä montaa eri reittiä ja minkä ikäisenä tahansa. Tältä sivulta voit löytää oman väyläsi. Ulkoinen linkkiVaylatauki.fi