Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Lielahden koulu

Lielahden koulu on vuosiluokkien 1 - 9 koulu. Oppilaita on hieman yli 600. Lielahden koulutalossa järjestetään myös esiopetusta sekä iltapäiväkerhotoimintaa (IP-kerhot sekä HIP-kerhot).

Tarjoamme monipuolista yleissivistävää opetusta perinteikkäässä ja turvallisessa oppimisympäristössä.

Tavoitteenamme on kasvattaa oppilaistamme omatoimisia, vastuuntuntoisia ja hyvin käyttäytyviä nuoria, joilla on hyvät jatko-opintovalmiudet.

Lielahden koulu ja Lentävänniemen koulu yhdessä muodostavat Lielahden koulupolun.


HAKU JOUSTAVAN PERUSOPETUKSEN (JOPO) TOIMINTAAN TAMPEREELLA LUKUVUONNA 2020-2021

Hei sinä kahdeksasluokkalainen nuori ja huoltaja!

Kiinnostaako mahdollisuus suorittaa peruskoulun viimeinen vuosiluokka Joustavassa Perusopetuksessa (JOPO)? JOPO-toiminta tapahtuu perusopetuksen yhteydessä ja on tarkoitettu yleisopetuksen oppilaille, joilla on vaikeuksia suoriutua peruskoulusta. JOPO-opetus sopii erityisesti niille oppilaille, joiden opintomenestys ei ole vastannut tavoitteita tai oppilaan todellista osaamista. JOPO-luokan oppilaat noudattavat perusopetuksen opetussuunnitelmaa ja saavat samanlaisen päättötodistuksen kuin muutkin yhdeksäsluokkalaiset. Tavoitteena on keskiarvon nostaminen ja peruskoulun päättötodistuksen saavuttaminen.

JOPO-kouluja Tampereella ovat Etelä-Hervannan, Hatanpään, Takahuhdin ja Tesoman koulut.

JOPO-opiskelusta kiinnostuneille ja heidän huoltajilleen järjestetään infotilaisuudet maaliskuussa 2020. Takahuhdin ja Tesoman koulussa tiistaina 3.3. kello 18. Hatanpään ja Etelä-Hervannan koulussa keskiviikkona 4.3. kello 18. Tilaisuuteen voi osallistua millä tahansa koululla.

JOPO-luokalle haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakuaika on 5.-16.3.2020. Linkki sähköiseen hakulomakkeeseen

Lielahden koulu
33400 Tampere