Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Ammatillinen koulutus

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu

Tredun opiskelijoita

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Tampereen kaupungin ylläpitämä oppilaitos. Tredulla on toimintaa 16 eri toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla sekä Pirkkalassa. Koulutuspalveluja tarjotaan paitsi Pirkanmaalla myös muualla Suomessa.

Tredussa opiskelee noin 12 700 perustutkinto-opiskelijaa, 1 650 ammattitutkinto-opiskelijaa ja 970 erikoisammattitutkinto-opiskelijaa. Valmentavaan koulutukseen ottaa osaa noin 220 opiskelijaa ja muuhun koulutustoimintaa ottaa osaa vuosittain yli 1 600 henkilöä.

Tredussa voivat kouluttautua kaikki nuorista aikuisiin - myös oppisopimuksella

Tredussa on tarjolla 29 ammatillista perustutkintoa eri osaamisaloineen, useita ammattitutkintoja ja erikoisammattitutkintoja sekä monipuolisia työelämän kehittämispalveluja. Tredussa voi opiskella myös englanniksi, suorittaa ammatillisia yhdistelmätutkintoja sekä ammatillisten ja lukio-opintojen yhdistelmiä. Tredu tarjoaa myös oppisopimuspalveluja.

Ammatillisiin perustutkintoihin hakeudutaan yhteishaun kautta ja muihin koulutuksiin joustavasti erillisissä hauissa. Osaan koulutuksista on jatkuva haku.

Tredun opiskelijoita

Muita Tampereella sijaitsevia ammatillisia oppilaitoksia

Emme vastaa kaupungin ulkopuolisten tahojen ylläpitämien sivujen sisällöistä.


Katso myös